Beskrivning

Beskrivning
Cirka 110stycken premium elektropläterade glaspärlor i facetterad design. 5mm diameter. Hålstorlek: 1mm. Artikelnummer: AKP001

Övrig information:
Upptäck fördelarna med våra eleganta elektropläterade glaspärlor – det perfekta valet för lyxiga, hållbara och strålande smyckesprojekt och dekorativa skapelser.

Strålande glans och elegans
Elektropläterade glaspärlor är kända för sin fantastiska glans och lyxiga utseende. Genom en avancerad elektropläteringsprocess får pärlorna en glänsande och reflekterande yta som liknar ädelmetaller som guld, silver, och koppar. Denna glänsande finish ger dina smycken en sofistikerad och exklusiv look.

Hållbarhet och beständighet
Den elektropläterade ytan på dessa glaspärlor är extremt slitstark och motståndskraftig mot repor, blekning och slitage. Detta innebär att dina skapelser behåller sin skönhet och lyster även vid daglig användning. Du kan vara säker på att dina smycken förblir lika vackra som när de först skapades.

Lättvikt och bekvämlighet
Trots deras lyxiga utseende är elektropläterade glaspärlor lätta och bekväma att bära. Den lätta vikten gör dem idealiska för smycken som ska bäras under långa perioder, utan att orsaka obehag.

Mångsidighet i design
Elektropläterade glaspärlor finns i en mängd olika former, storlekar och färger, vilket ger dig oändliga kreativa möjligheter. Oavsett om du designar eleganta halsband, gnistrande armband eller unika örhängen, kan du hitta de perfekta pärlorna för ditt projekt.

Långvarig färgbeständighet
Den elektropläterade ytan säkerställer att färgerna på pärlorna är beständiga och inte bleknar över tid. Detta garanterar att dina smycken behåller sin färg och lyster, även vid långvarig användning och exponering för ljus och luft.

Hypoallergena och säkra
Våra elektropläterade glaspärlor är hypoallergena och fria från skadliga kemikalier, vilket gör dem säkra att bära för alla, inklusive personer med känslig hud eller allergier. Du kan skapa och bära dina smycken med trygghet, med vetskapen att de är skonsamma mot huden.

Enkel skötsel
Elektropläterade glaspärlor är lätta att rengöra och underhålla. En enkel avtorkning med en mjuk, fuktig trasa räcker för att hålla dem skinande och fräscha. Deras motståndskraft mot kemikalier och fukt gör dem praktiska för daglig användning.

Ekonomiskt fördelaktigt
Dessa pärlor erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ till äkta ädelmetallpärlor, utan att kompromissa med utseende och kvalitet. Du kan skapa lyxiga och strålande smycken till en bråkdel av kostnaden, vilket gör dem perfekta för både professionella designers och hobbyister.

Utforska den förtrollande världen av elektropläterade glaspärlor och låt dina kreativa visioner komma till liv. Oavsett om du skapar sofistikerade smycken, gnistrande accessoarer eller dekorativa konstverk, kommer våra elektropläterade glaspärlor att vara en pålitlig och bländande komponent i dina skapelser.

Skick
Den här varan är i mycket bra skick (5 av 5).

Gratis gåva
Du vet väl att du får gratis gåvor när du handlar 3 eller fler produkter från oss!

Vid köp av:

3 produkter = 1 gratis gåva
6 produkter = 2 gratis gåvor
10 eller fler produkter= 3 gratis gåvor

Frakt:
Skickas vid registrerad betalning samma dag eller senast dagen efter registrerad betalning. Leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar och skickas från våra olika lager inom Sverige.

Fraktrabatt:
Köper du / lägger bud på annonser som har fraktkostnad angiven så betalar du full frakt på köp nr 1. På köp nr 2,3,4 etc. får du 20% fraktrabatt och dras manuellt i efterhand. Vissa försändelser kan komma i separata paket.

Kontakt:
Har du frågor eller andra önskemål? Tveka inte att höra av dig.
(Tryck på "Kontakta köpare" i auktionen)

Om oss
Vi köper in högkvalitativa återbruks-produkter inom hobby, pyssel och smyckestillverkning som kan återanvändas på nytt. Allting kvalitetskontrolleras i våra svenska lager och betygsätts i vilket skick dom är i. Ni ser vilket skick produkten är i objektsbeskrivningen.

MiljöAlla lådor/kartonger vi skickar försändelser i är 100% återanvända och återvinningsbara. Vi kontrollerar att alla kartonger uppfyller kraven för att kunna skydda produkterna under transport. Det här gör att vi kan hålla låga priser och sänka vårat klimatavtryck så mycket som möjligt.
Våra postorderpåsar är 100% återvinningsbara och vi packar nästan alla försändelser packade med återvinningsbart och ibland återanvänt pappersemballage istället för plast.

Objektnr 639 454 874

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

110 PACK Glaspärlor Elektropläterade 5mm Hobby Pyssel Facetterade Svart Svarta

49 kr

PysslioBeads

Aplared, Sverige

5.0

PysslioBeads

Företag

Toppsäljare

286 omdömen

Läs omdömen