Beskrivning

Beskrivning
Ca. 95-100st Guldfolierade och handmålade glaspärlor i vackra färger (1 sträng). Rosa och guldfärgade. Frostad finish. 4-5mm diameter. Hålstorlek ca 0,9-1,2mm. Material: Glas

Upptäck fördelarna med våra mångsidiga och vackra glaspärlor – det ultimata valet för alla dina hobby- och pysselprojekt. Våra glaspärlor kombinerar skönhet, kvalitet och kreativ frihet, vilket gör dem till ett oumbärligt verktyg i varje hantverkares och pysselares samling.

Livfulla färger och glans
Våra glaspärlor finns i en mängd livfulla färger och erbjuder en fantastisk glans som lyser upp dina projekt. Varje pärla är tillverkad med precision för att säkerställa en jämn och klar yta som reflekterar ljus vackert. Perfekt för att ge dina skapelser en extra gnista av elegans.

Hållbarhet och långvarig kvalitet
Glaspärlor är kända för sin hållbarhet och motståndskraft mot slitage. De behåller sin form, färg och glans över tid, vilket innebär att dina projekt kommer att förbli vackra och imponerande länge efter att de är färdiga. Detta gör dem idealiska för både smycken och dekorationer som används regelbundet.

Mångsidighet i användning
Glaspärlor kan användas i en mängd olika hobby- och pysselprojekt. Oavsett om du skapar smycken, dekorativa konstverk, pärlbroderier, eller heminredningsdetaljer, erbjuder dessa pärlor oändliga möjligheter att uttrycka din kreativitet. Deras olika storlekar och former gör dem lämpliga för alla typer av design.

Enhetlig storlek och form
Våra glaspärlor är tillverkade med hög precision för att säkerställa en enhetlig storlek och form. Detta gör det enkelt att skapa symmetriska och välbalanserade mönster, vilket är särskilt viktigt för intrikata smyckesdesigner och detaljerade hantverksprojekt.

Lätt att arbeta med
Glaspärlor är enkla att hantera och arbeta med, vilket gör dem idealiska för både nybörjare och erfarna hantverkare. De kan enkelt träs på tråd, limmas på ytor, eller vävas in i tyg. Deras släta yta och hålets jämna kanter minskar risken för trådslitage och gör dem lätta att trä.

Hypoallergena och säkra
Våra glaspärlor är hypoallergena och fria från skadliga kemikalier, vilket gör dem säkra att använda för alla. Detta är särskilt viktigt för smycken och accessoarer som kommer i direkt kontakt med huden.

Kostnadseffektivt alternativ
Trots deras lyxiga utseende erbjuder våra glaspärlor ett kostnadseffektivt alternativ för alla dina hobby- och pysselprojekt. Du får högkvalitativa pärlor till ett överkomligt pris, vilket gör det möjligt att skapa vackra och hållbara projekt utan att spränga budgeten.

Enkel skötsel
Glaspärlor kräver minimalt underhåll för att behålla sin skönhet. De kan enkelt rengöras med en mjuk, fuktig trasa för att avlägsna smuts och damm, vilket gör dem praktiska och användarvänliga.

Ge dina hobby- och pysselprojekt en touch av elegans och hållbarhet med våra glaspärlor. Utforska din kreativitet och skapa unika, vackra och långvariga hantverk som kommer att imponera på alla. Våra glaspärlor är den perfekta komponenten för att ta dina projekt till nästa nivå.

Skick
Den här varan är i mycket bra skick (5 av 5).

Gratis gåva
Du vet väl att du får gratis gåvor när du handlar 3 eller fler produkter från oss!

Vid köp av:

3 produkter = 1 gratis gåva
6 produkter = 2 gratis gåvor
10 eller fler produkter= 3 gratis gåvor

Frakt:
Skickas vid registrerad betalning samma dag eller senast dagen efter registrerad betalning. Leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar och skickas från våra olika lager inom Sverige.

Fraktrabatt:
Köper du / lägger bud på annonser som har fraktkostnad angiven så betalar du full frakt på köp nr 1. På köp nr 2,3,4 etc. får du 20% fraktrabatt och dras manuellt i efterhand. Vissa försändelser kan komma i separata paket.

Kontakt:
Har du frågor eller andra önskemål? Tveka inte att höra av dig.
(Tryck på "Kontakta köpare" i auktionen)

Om oss
Vi köper in högkvalitativa återbruks-produkter inom hobby, pyssel och smyckestillverkning som kan återanvändas på nytt. Allting kvalitetskontrolleras i våra svenska lager och betygsätts i vilket skick dom är i. Ni ser vilket skick produkten är i objektsbeskrivningen.

MiljöAlla lådor/kartonger vi skickar försändelser i är 100% återanvända och återvinningsbara. Vi kontrollerar att alla kartonger uppfyller kraven för att kunna skydda produkterna under transport. Det här gör att vi kan hålla låga priser och sänka vårat klimatavtryck så mycket som möjligt.
Våra postorderpåsar är 100% återvinningsbara och vi packar nästan alla försändelser packade med återvinningsbart och ibland återanvänt pappersemballage istället för plast.

Objektnr 638 585 231

Visningar 109

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

100 PACK Glaspärlor Frostade 6mm - Guldfolierade & Handmålade Pyssel DIY Rosa

Pris

69 kr

PysslioBeads

Aplared, Sverige

5.0

PysslioBeads

Företag

Toppsäljare

282 omdömen

Läs omdömen