Beskrivning

SMT-S5140 är en elegant HDTV-mottagare för Viasasats sattelittjänster. Mottagaren är specialutvecklad för Visasat och dess tjänster som Viaplay och HDTV. Att se på film och sport med SMT-S5140 blir en helt ny upplevelse.

Skräddarsydd för Viasat

SMT-S5140 är en box som är skräddarsydd utifrån Viasats behov och specifikationer. Bland annat är den utrustad med Viaplay. Boxen är enkel, designad och bär på den senaste tekniken. Boxen innehåller en elektronisk programguide med sju dagars programinformation på alla kanaler vilket ger en lättöverskådlig blick av hela tv-dygnet. Med programguiden är det också möjligt att dela in program efter genre samt boka TV-program med en timerfunktion.

Full av finesser

SMT-S5140 är utrustad med en HDMI-utgång för bästa möjliga bildkvalitet och en optisk utgång för Dolby Digital 5.1 hemmabioljud. Med TV/AUX-scart ansluter du externa enheter som VHS- och DVD-spelare. Mottagaren har stöd för SatCR, två USB 2.0-ingångar och Ethernet-ingång . Du kan dessutom låsa kanaler för föräldrakontroll av programutbudet.

Fjärrkontroll saknad!

Objektnr 643 874 230

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 21 sep 16:21

HDTV-mottagare för Viasat

Utropspris

|0 Bud

20 kr

Slutar om

mobwa55

Skärholmen, Sverige

5.0

mobwa55

Verifierad

Toppsäljare

186 omdömen

Läs omdömen