Beskrivning

Jag säljer nu av min samling med Disneyklassiker och dess uppföljare. Även en del andra barnfilmer och gamla filmklassiker kommer läggas ut under de närmaste dagarna. De flesta filmerna är inplastade och därmed osedda.
Samfraktar naturligtvis. Jag väljer spårbar frakt på alla mina auktioner för bådas säkerhet.

Titel: Monsters, Inc
Skick: Ny & Inplastad
Vikt: ca 75 gram

Handling: Varifrån kommer de monster som gömmer sig i din garderob? Från företaget Monsters Inc. i staden Monstropolis så klart!
Staden drivs av en konstig energi, nämligen barnskrik från människovärlden. Det är monstrens uppgift att skrämma barnen och ju mer de skriker desto bättre! Av monstren är det den store, godhjärtade och hårige Sulley och hans bäste vän, den klotrunde, gröne och enögde Mike som är det bästa skrämmarteamet. Men den elake och listige kameleonten Randall drar sig inte för att bryta mot reglerna, för han vill bli bäst.
En dag lyckas en liten flicka från människovärlden av misstag smita med Sulley till monstervärlden. Eftersom barn anses som giftiga och totalt livsfarliga är detta en katastrof! Sulley och Mike blir livrädda för flickan och måste snabbt för tillbaka henne innan någon upptäcker dem – särskilt Randall Men det visar sig svårare än de trott…

Objektnr 648 453 674

Visningar 11

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

MONSTERS, INC Ny & Inplastad

Slutar 28 okt 22:08

Utropspris

0 Bud

55 kr

carrohug

Landskrona, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 315 omdömen

Läs omdömen