Beskrivning

Begagnad DVD. Speltid: 1h 44min. Skådespelare: Jeff Goldblum, Miranda Richardson, Dexter Fletcher, Anemone, Daniel Ceccaldi, Liza Walker

Media: 4
År: 1989
Region: 2
Svensk text: Ja
Genre: Thriller

"Dan Gillis är en amerikansk manusförfattare som bor i Paris tillsammans med sin son Danny. En dag får han i uppdrag av en framgångsrik producent att skriva ett kontroversiellt manus till en film som ska regisseras av en ny ung regissör. Han accepterar motvilligt uppdraget men inser snart att det står mer på spel än bara ett filmmanus. När han blir besatt av regissörens unga och vackra syster Jenny upptäcker han för sent att han dragits in i ett farligt spel av passion, besatthet och mörka hemligheter. Och det finns ingen väg ut."

------------------------------------------------------------------------------

FRAKT: DVD-filmer, CD-skivor och övrigt, då det är jag som får kompensera för kostnaden när posten slarvar bort saker, skickar jag nu endast med spårtbart alternativ. Äldre annonser med icke spårbart gäller så länge de finns kvar. Skillnaden på priset är inte enorm och för 51kr kan man skicka flertal filmer.

------------------------------------------------------------------------------

GRADERING av skick på begagnade DVD-skivor:
5= Mycket fin till nyskick, kan finnas små spår av nyttjande
4= Fin till väldigt fin, finns spår av nyttjande
3= Bra, finns tydliga spår av nyttjande
2= Säljs ens inte:)

Det kan förekomma fingeravtryck och liknande på somliga skivor, dock är alla skivor som säljs spelbara. Även harmlösa repor/lines, men allt efter gradering. Askar bedöms inte direkt och där kan förekomma lite limrester från prislappar, dock är alla askar hela. OBS: Ibland har jag mer än en kopia av samma film och utseendet (layout) är inte alltid lika, så det kan skilja sig på filmen ni köper och den på bild.

Jag samfraktar gärna, så om det behövs mer tid än utsatt, hör då av er via annonsen så kan jag förlänga tiden. Det går givetvis också att hämta på plats i Lund. Betalning inom 3 dagar efter auktionsslut/köp. Titta gärna på mina övriga auktioner/annonser, kanske finns där något du finner intressant.

Objektnr 645 953 102

Visningar 14

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

The mad monkey (1989 av Fernando Trueba). Beg. DVD

Pris

49 kr

Funkis73

lund, Sverige

5.0

Funkis73

Verifierad

Toppsäljare

205 omdömen

Läs omdömen