Beskrivning

Begagnad DVD. Speltid: 1h 38min. Skådespelare: Goran Visnjic, Shirley Henderson, Miranda Otto, Paddy Considine, Claire Rushbrook, Fiona Shaw, Josh Richards, John Rogan, Sophie Stuckey, Corin Redgrave, Sarah Woodward, Lauren Gabrielle Volpert

Media: 5
År: 2002
Region: 2
Svensk text: Ja
Genre: Thriller

"Hypnotisören Dr Michael Strother har en farlig gåva. Ibland ser han tydliga bilder av vad hans patienter tänker.

Medan han genom hypnos försöker hjälpa en polis att sluta röka, ser han genom henne en ung flicka som flyter under ytan i en ström. Motvilligt blir han inblandad i polisens arbete att hitta en ritualmördare som tror sig ha funnit hemligheten bakom odödlighet. Fastän en ung flicka lyckats undkomma mördaren, har hon inte talat ett ord sedan dess. Bara Michael kan komma åt de fruktansvärda hemligheter som gömmer sig i hennes tankar. Hemligheter som kan avslöja var mördaren finns…"

------------------------------------------------------------------------------
FRAKT: DVD-filmer, CD-skivor och övrigt, då det är jag som får stå för kostnaden när posten slarvar bort saker, skickar jag nu endast med spårtbart alternativ. Äldre annonser med icke spårbart gäller så länge de finns kvar. Skillnaden på priset är inte enorm och för 51kr kan man skicka flertal filmer.
------------------------------------------------------------------------------
GRADERING av skick på begagnade DVD-skivor:
5= Mycket fin till nyskick, kan finnas små spår av nyttjande
4= Fin till väldigt fin, finns spår av nyttjande
3= Bra, finns tydliga spår av nyttjande
2= Säljs ens inte:)

Det kan förekomma fingeravtryck och liknande på somliga skivor, dock är alla skivor som säljs spelbara. Även harmlösa repor/lines, men allt efter gradering. Askar bedöms inte direkt och där kan förekomma lite limrester från prislappar, dock är alla askar hela. OBS: Ibland har jag mer än en kopia av samma film och utseendet (layout) är inte alltid lika, så det kan skilja sig på filmen ni köper och den på bild.

Jag samfraktar gärna, så om det behövs mer tid än utsatt, hör då av er via annonsen så kan jag förlänga tiden. Det går givetvis också att hämta på plats i Lund. Betalning inom 3 dagar efter auktionsslut/köp. Titta gärna på mina övriga auktioner/annonser, kanske finns där något du finner intressant.

Objektnr 645 325 653

Visningar 4

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Doctor sleep (2002 av Nick Willing). Beg. DVD

Pris

39 kr

Funkis73

lund, Sverige

5.0

Funkis73

Verifierad

Toppsäljare

201 omdömen

Läs omdömen