Beskrivning

Inplastad DVD. Speltid: 1h 40min. Skådespelare: Mads Mikkelsen, Alexander Skarsgård, Samuel Fröler, Kirsti Eline Torhaug, Börje Ahlstedt, Kristina Törnqvist, Johan Rabaeus, Maria Langhammer, Göran Forsmark, Ulf Friberg, Johanna Dickson

Media: -
År: 2006
Region: 2
Svensk text: Ja och tal.
Genre: Thriller

"Thomas Skepphult är en man som har allt. Han lever med sin fru Anna och dotter Ebba i ett vackert hus vid vattnet och är karriärmässigt på den absoluta toppen. Thomas har byggt upp en stor förmögenhet med sitt riskkapitalbolag Nova Investment, ett bolag som nu står inför den viktigaste och mest lukrativa affären någonsin - att sälja sin andel i IT-bolaget Cataegis när aktien står som högst i kurs - att göra en exit.

De har spelat ett högt spel och nu är det dags att inkassera. Men precis innan affären ska avslutas säger sig de ryska köparna ha fått tag på känsliga uppgifter om att Nova Investment har använt sig av otillåtna metoder gällande just Cataegisaffären, information som bara kan komma från andra sidan graven.."

------------------------------------------------------------------------------
FRAKT av begagnade DVD-filmer och CD-skivor (nya skickas enbart i konvolut).
Dessa kan skickas enbart med självaste skivan och omslag om så önskas.
50g eller under=18kr (ej spårbart) utan ask! Detta får man meddela mig om.
100g eller under = 36kr (ej spårbart)
500g eller under = 51kr (spårbart)
Vikterna är inklusive packmaterial. Det är det inte alltid som 1 DVD klarar av att komma under 101g. DVD-filmer väger olika med olika innehåll.
------------------------------------------------------------------------------
GRADERING av skick på begagnade DVD-skivor:
5= Mycket fin till nyskick, kan finnas små spår av nyttjande
4= Fin till väldigt fin, finns spår av nyttjande
3= Bra, finns tydliga spår av nyttjande
2= Säljs ens inte:)

Det kan förekomma fingeravtryck och liknande på somliga skivor, dock är alla skivor som säljs spelbara. Även harmlösa repor/lines, men allt efter gradering. Askar bedöms inte direkt och där kan förekomma lite limrester från prislappar, dock är alla askar hela. OBS: Ibland har jag mer än en kopia av samma film och utseendet (layout) är inte alltid lika, så det kan skilja sig på filmen ni köper och den på bild.

Jag samfraktar gärna, så om det behövs mer tid än utsatt, hör då av er via annonsen så kan jag förlänga tiden. Det går givetvis också att hämta på plats i Lund. Betalning inom 3 dagar efter auktionsslut/köp. Nya filmer skickas endast i ask. Titta gärna på mina övriga auktioner/annonser, kanske finns där något du finner intressant.

Objektnr 644 707 330

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Exit (Mads Mikkelsen, Alexander Skarsgård, 2006). Inplastad DVD

Pris

59 kr

Funkis73

lund, Sverige

5.0

Funkis73

Verifierad

Toppsäljare

199 omdömen

Läs omdömen