Beskrivning

Inplastad DVD, speltid på ca. 1 timme, 41 minuter. Skådespelare: Tom Hanks, Meg Ryan, Bill Pullman, Ross Malinger, Rosie O'Donnell, Gaby Hoffman, Victor Garber, Rita Wilson, Barbara Garrick, Carey Lowell, Rob Reiner

Media: -
Ask: -
År: 1993
Region: 2
Svensk text: Ja
?Genre: Komedi

Hanks spelar huvudrollen som Sam Baldwin, en änkeman som på grund av sin son motvilligt blir deltagare i en radioshow. Han talar sig rakt in i hjärtat på tusentals kvinnliga lyssnare, som får hans hem i Seattle att bli översvämmat av tröstande brev. Under tiden har författaren Annie Reed (RYAN), inspirerad av såväl Sams historia som av klassisk Hollywoodromantik, blivit övertygad om att det är hennes öde att träffa Sam. Det finns bara två problem: Annie är förlovad med en annan man och Sam anar inte att de två är skapade för varandra.

Jag samfraktar gärna, så om det behövs mer tid än utsatt, hör då av er via annonsen så kan jag förlänga tiden. Det går givetvis också att hämta på plats i Lund. Betalning inom 3 dagar efter auktionsslut/köp. Nya filmer skickas endast i ask. Titta gärna på mina övriga auktioner.

Objektnr 640 685 013

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Sleepless in Seattle, (1993, Tom hanks, Meg Ryan), DVD inplastad

Pris

49 kr

Funkis73

lund, Sverige

5.0

Funkis73

Verifierad

Toppsäljare

201 omdömen

Läs omdömen