Beskrivning

Inplastad DVD. Speltid: -h -min. Skådespelare: -

Media: 1st DVD + 1st CD-skiva och en 32 sidig booklet. Stått på hyllan många år, vet ej vilken region då det ej finns angivet, förmodar reg.2 men kan ej garanteras, svensk text? vet ej det heller, ingen information.
År: 2002
Region: ?
Svensk text: ? OBS: Denna DVD innehåller ej John Lennons originalmusik.
Genre: Musik

"I detta program som använder sällsynta filmmeter riktar vi stråkastaren på John Lennon, hans tidigare liv till och efter upplösningen av Beatles och de händelser som hjälpte till att skapa och precisera mannen och hans tro. Vi undersöker också den roll som människor som influerade hans liv spelade och hjälpte honom att kombinera hans musiks oerhörda popularitet och föra ut kärleks- och fredsbudskapet till publik över hela världen. Lennon har rört en generation med sitt musikaliska geni och det enkla budskapet om kärlek och fred som inte ens en förstörd 24-åring med en pistol och en önskan att bli ökänd kunnat tysta. Inverkan Lennons liv, hans budskap och hans för tidiga död har haft under åren sedan mordet fortsätter att reflektera över världen, de mörka och tragiska händelser som nyligen hänt. Där ingår också filmmetrar från Johns och Yokos ökända freds- och kärleksakt i sängen. Det var i Toronto hotell bara månader innan den kända Torontokonserten uppfördes. (Denna DVD innehåller inte John Lennons originalmusik och är inte officiell.)"

------------------------------------------------------------------------------
FRAKT av begagnade DVD-filmer och CD-skivor (nya skickas enbart i konvolut).
Dessa kan skickas enbart med självaste skivan och omslag om så önskas.
50g eller under=18kr (ej spårbart) utan ask! Detta får man meddela mig om.
100g eller under = 36kr (ej spårbart)
500g eller under = 51kr (spårbart)
Vikterna är inklusive packmaterial. Det är det inte alltid som 1 DVD klarar av att komma under 101g. DVD-filmer väger olika med olika innehåll.
------------------------------------------------------------------------------
GRADERING av skick på begagnade DVD-skivor:
5= Mycket fin till nyskick, kan finnas små spår av nyttjande
4= Fin till väldigt fin, finns spår av nyttjande
3= Bra, finns tydliga spår av nyttjande
2= Säljs ens inte:)

Det kan förekomma fingeravtryck och liknande på somliga skivor, dock är alla skivor som säljs spelbara. Även harmlösa repor/lines, men allt efter gradering. Askar bedöms inte direkt och där kan förekomma lite limrester från prislappar, dock är alla askar hela.

Jag samfraktar gärna, så om det behövs mer tid än utsatt, hör då av er via annonsen så kan jag förlänga tiden. Det går givetvis också att hämta på plats i Lund. Betalning inom 3 dagar efter auktionsslut/köp. Nya filmer skickas endast i ask. Titta gärna på mina övriga auktioner/annonser, kanske finns där något du finner intressant.

Objektnr 644 678 233

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

John Lennon - The messenger (Musik-DVD om John Lennon). 1st inplastad DVD+CD

Pris

79 kr

Funkis73

lund, Sverige

5.0

Funkis73

Verifierad

Toppsäljare

199 omdömen

Läs omdömen