Beskrivning

Canon 20D med EF-S 18–55mm II 3.5–5.6, som fungerar utmärkt. Objektivt köpt till för att fungera som extrakamera, men så fick jag tag i en annan. Jag tog dock en del bilder, och hade inga problem – både kamera och lins fungerar utmärkt. Display är mindre än vanligt, men det använder man ju oavsett inte särskilt ofta – experternas råd är att checka bilden på datorn, så man inte missar ett foto. Jag skrev också ut manualen, och eftersom vikten blir över 1kg oavsett, så kan jag skicka med den om du som köpare så önskar – eller be om pdf (också). Båda locken till optiken följer med, samt laddare med extra batteri (2 batterier totalt alltså). Jag skickar också med minneskort 1Gb, så det går att fota direkt. Jag har nu fått förmånen att kunna köpa ett större parti med kameror och objektiv och säljer därför ut dubbletter (se övriga annonser). Jag lägger ut kamera och optik under det pris jag betalade, så svarar inte på köpförslag.

OBS Betänk att en optik idag kan användas av i princip alla kameror, jag har själv köpt adapter till mina Canon EOS 70D och 7D för M42, Pentax, Contax och Canon FD, och det verkar finnas för Hasselblad, Nikon, Sony och en mängd andra kameramärken. Det ger oss möjlighet att köpa de allra bästa objektiven oavsett vilket märke de är gjorde för. Ett tips: Amazon säljer tre adaptrar till M42 för samma pris som en säljs för här på Tradera.

Föremålets skick enligt bild/er. Möjlighet för sampackning finns om ni köper fler objekt, vilket reducerar portokostnaden kraftigt, se därför också mina övriga annonser. Portokostnad gäller inom Sverige. Se också mina övriga auktioner, jag lägger ut ett stort antal objekt med flera kameraobjektiv och mycket annat

Objektnr 642 548 235

Visningar 86

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 1 sep 21:00

Canon 20D med EF-S 18–55mm II 3.5–5.6

Slutpris

|

895 kr

Auktionen är avslutad

macke-90 vann auktionen

Pelleba

Växjö, Sverige

4.9

Pelleba

Verifierad

Toppsäljare

1 416 omdömen