Beskrivning

En helt oanvänd DCR-DVD505E i originalkartong. Enbart uttagen ur kartong för fotografering.
Videokameran är digital, spelar in direkt på mini-DVD-skivor (8 cm diameter) och såg dagens ljus den 4 april 2006.
Den här modellen fick mycket bra betyg i tester, mellan 4 och 4.5 på en 5-gradig skala. Det negativa omdömet brukade vara ”högt pris”.

Så här beskrevs kameran av Sony:
DCR-DVD505E är en högkvalitativ DVD-videokamera från Sony, som kombinerar enkelhet och funktionalitet. Med en kraftfull CCD-sensor levererar den skarpa och levande bilder, och tack vare sin möjlighet att spela in direkt på mini-DVD-skivor får du smidig uppspelning på de flesta DVD-spelare. Den har en stor, vridbar 3,5-tums pekskärm som gör det enkelt att hantera inställningar och granska videoklipp. Dessutom har den en Carl Zeiss Vario-Tessar-objektiv för optimal bildkvalitet, och den erbjuder surroundljudsinspelning för en mer komplett upplevelse. Perfekt för familjehändelser och semesterfilmer!

Jag skickar med en obruten förpackning med 10 st. skrivbara mini-DVD-skivor. Minneskortet på sista bilden är enbart med för att visa storleken på mini-DVD-skivorna. I övrigt ingår allt på bilderna (förutom soffan och kuddarna…)

Observera att om du söker en ny kamera för att du sedan tidigare redan har delvis eller fullt inspelade MiniDVD-skivor, måste de ”färdigställas” av den kamera som spelat in på skivan för att DVD-skivorna ska kunna läsas av en vanlig DVD-spelare. Det fungerar ofta med en DVD-kamera av samma fabrikat. Man kan alltså inte använda en kamera från Sony för att läsa ”öppna” (ej färdigställda) DVD-skivor från andra tillverkare (och vice versa).

Betalning ska ske inom tre dagar efter köpet. Jag samfraktar för lägsta gemensamma portoavgift vid köp av fler varor. Köp för samfrakt kan även göras från profilen RESTORED_Scandinavia. Vid transport till annat land än Sverige betalar köparen de faktiska transportavgifterna och eventuella avgifter för import.

Objektnr 646 836 215

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 18 okt 17:23

Sony DCR-DVD505E Videokamera

Utropspris

|0 Bud

1 995 kr

Slutar om

StoneFree

Kungsbacka, Sverige

StoneFree

Verifierad

753 omdömen

Läs omdömen