Beskrivning

En riktigt trevlig liten sak, som drivs med två AA-batterier eller powerbank via USB-ingången. Med en powerbank kan du spela in i flera dygn i sträck, perfekt när du vill spela in miljöer, naturljud mm. Då är det också skönt att kunna spela in i 32-bit, så att du inte riskerar att får överstyrda signaler utan kan justera nivåer i efterhand. Ren science fiction för oss som minns hur man gjorde förr med analog inspelningsutrustning.

Viktigt att veta! Den här grunkan har ingen inbyggd mikrofon. Du behöver ansluta en (eller två) mikrofon/er för att kunna spela in.

Den är väldigt tyst, med en bra mick finns det knappt något hörbart brusgolv. Jag är väldigt nöjd med den, och säljer enbart för att jag nästan alltid behöver tidskod på det jag gör, enda saken F3:an inte kan, tyvärr. Om du inte filmar och behöver tidskodsynk mellan ljud och bild är det inget du behöver bry dig om. (Och man kan så klart lösa det med klappbräda eller annan synkpunkt.)

Enheten är använd, och tittar du noga kan du hitta microrepor både här och där. Ingenting som på något sätt påverkar funktionen. (Och kan du se dem på bilderna är du duktig. :-))

Funkar utmärkt! Kommer med absolut ingenting, precis som från fabrik - Zoom var lite snåla med den här, inga kablar, inga batterier, inget Micro-SD-kort. Det är alltså inte JAG som är snål. :-)

Jag knycker lite teknisk data från nätet, googla - eller fråga mig! - om du vill ha reda på mer.

192 kHz / 32-bit float ljudinspelning
2 mikrofonförstärkare med +24/48V fantommatning
Dubbel AD-omvandling för inspelning i två olika nivåer
USB-C Ljudkort med 2 in/utgångar 96 kHz / 24-bit
3.5mm hörlursingång
Kompatibel med microSDHC och microSDXC kort upp till 1TB
Zoom BTA-1 Bluetooth finns att köpa som tillbehör
Upp till 8h batterietid med AA-batterier

Objektnr 647 215 254

Visningar 470

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Zoom F3 Field Recorder med upp till 192 kHz, 32-bit float-inspelning

Slutar 20 okt 21:21

Ledande bud

1 640 kr

randomstring

Degeberga, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

982 omdömen

Läs omdömen