Beskrivning

Miranda skål Iittala Bowl
Miranda skål 145 mm
Salmon pink, laxrosa
Design: Heikki Orvola
Helt ny, oanvänd i låda med etikett

Miranda från finska Iittala är en vacker skål på fot som ursprungligen designades 1971 av Heikki Orvola för Nuutajärvi glasfabrik. Det dekorativa geometriska mönstret framhäver reflektionerna som skapas när ljus möter glas. Miranda passar både som serveringsskål och som dekoration.

Se gärna mina övriga auktioner. Samfraktar förstås.
_________________*___________________
Jag använder mig av traderas vinnarmejl där du får all information om betalningen. Jag packar noga och skickar så fort jag har sett att betalning har kommit in på mitt konto. Jag ser gärna att ni betalar inom 3 dagar, men skriv till mig om du vill göra på annat vis. Postnord kan jag lämna in nästan varje dag, schenker kan dröja ett par dagar. (Kontakta mig om du har särskilda önskemål om frakten, och önskar du samfrakt, vänta med att betala, och kontakta mig, så det inte skickas för tidigt)
Den angivna fraktkostnaden gäller leverans inom Sverige. Skulle det bli lägre pris på frakten så återfår du mellanskillnaden. Skickar även utomlands. Fraktkostnad beror då på vilket land det skall skickas till
Givetvis samfraktar jag om du har vunnit på flera av mina annonser.
Jag lägger inte på något extra för pack och emballage, återvinner och använder gärna låda och plast de om och om igen, men som
sagt, vi packar noga då jag vet att paket kan bli hårdhänt behandlade. Om du har några frågor innan du lägger ett bud eller har synpunkter på ditt köp, hör gärna av dig så ger jag svar eller att vi löser eventuella problem innan vi ger betyg. Jag vill ju att du skall vara nöjd med ditt köp.
Lycka till med budgivningen!

International buyers are welcome. Please note that shipping-costs from Sweden to other country are higher . Please contact me for information on shipping costs before bidding on our auctions.

Objektnr 646 645 513

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 12 okt 19:34

Miranda skål Bowl Iittala Heikki Orvola

Utropspris

|0 Bud

287 kr

Slutar om

Lådis

ALSTERBRO, Sverige

5.0

Lådis

Verifierad

Toppsäljare

680 omdömen

Läs omdömen