Beskrivning

Flaskkyl för drycker från Ajo Kylindustri AB.
Skåpet har fyra hyllor och är i gott skick, dock ej renoverad.

Den perfekta hyllan i verkstaden/garaget, nostalgigaraget/ jänkebilsdinern eller varför inte där plats finns, är ej fungerande och har ej använts sen 1980 talet.

Hämtas på plats men kan skickas på lastpall men då får kunden själv kolla upp fraktalternativ men utropspriset på 1 kr borde ju vara attraktivt?...om inte så är väl 1 kr rätt billigt och kan definitivt konkurrera med både Ullared/Biltema och ÖB tillsammans..........!!!!=)
Ja hade det varit förr i tiden hade man kunnat anlita gamla hederliga ASG eller Fraktarna eller Bilspedition...ja det sistnämnda kanske hade slutat med en smärre katastrof om transportsadisterna fått klorna i den stackars kylen men fraktad borde han kunna bli ändå.

Kom igen nu folket...... den här lilla kylen borde få förgylla tillvaron för någon...ja vi har ju redan en så det räcker....!!!=)

Och som kuriosa kan ju meddelas att denna kyl stod på Masten i kiosken ja i Kristianopel där ABBA spelade 1975..vem vet om någon kändis köpt en läsk eller..ja just det, det ingick väl riderlistan men bara tanken är väl rätt kittlande bandet Blåblus...eller Nordströms kanske??

Vår lilla kyl stod i danshallen på samma dansbana.

Objektnr 645 472 605

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 29 sep 16:46

Flaskkyl för drycker 1960 tal OBS fungerar ej

Utropspris

|0 Bud

1 kr

Slutar om

Linnea69

Bergkvara, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

218 omdömen

Läs omdömen