Beskrivning

Den första bilden är illustrativ!
Skick: som ny, fungerar
Butikspris: 775 SEK
Satsen innehåller allt på fotot!

• Multifunktionell detektering: Denna detektor tillhandahåller multifunktionell detektering, inklusive laserskanning, trådlös RF-signaldetektering och magnetfältsignaldetektering. Med hög känslighet och brett frekvensdetekteringsområde kan den använda trådlösa eller trådbundna övervakningskameror med 1,2 till 5,8G, GPS-spårningsenheter, bilspårare, magnetiska sugpositionerare och fel, 2G/3G/4G SIM-kortfel för mobiltelefoner, olika avlyssnare och annan utrustning. noggrant känna igen.
• Avancerade detektorer: Med avancerad teknik och ett intelligent chip fungerar antispiondetektorn smartare och mer exakt, med ultrahög känslighet, intelligent analys, flervägsutforskning, starkare material, hög interferensmotstånd och ett ultralångt detektionsområde . Den har utvecklats för de olika marknaderna för vägglöss och dolda kameror och är designad för att skydda din integritet.
• Säkerhetsexperten Med den idealiska mätarövervakningsenheten känner du dig säkrare när du är orolig för din integritet på offentliga toaletter, hotell, semesterboenden, Airbnb, omklädningsrum, nöjesställen, affärsmöten och skolprov. Ett måste när du är på språng. Den perfekta säkerhetspresenten till någon du verkligen bryr dig om.

Vi förväntar oss betalning och leveransbekräftelse inom 10 dagar.
Paketen skickas inom 5 arbetsdagar.
När du köper varor av oss bekräftar du och godkänner du som kund till oss fraktkostnaden.
Kundservice är mellan Måndag - Fredag
Vi besvarar alla meddelande så fort vi kan.

Objektnr 644 971 698

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tis 24 sep 21:38

FYND! Menborn Vägglusdetektor, Dold kameradetektor, GPS Spy Finder

Ledande bud

|

1 kr

Slutar om

BidBayAB

STOCKHOLM, Sverige

4.8

BidBayAB

Företag

Toppsäljare

204 omdömen

Läs omdömen