Beskrivning

Fuktmätare med dubbla användningsområden och lättläst LCD-display med bakgrundsbelysning hjälper till att identifiera fukt snabbt och exakt i trä och byggnadsmaterial. Mätområde: Trä: 6-60 %, Byggnadsmaterial: 6 %-60 %: 0-40%.
Detektering av byggnadsmaterial - Snabbt och exakt sätt att hitta dolda vattenläckor eller få fram fuktprofiler som behövs för att identifiera stigande fukt, penetrerande fukt eller kondenseringsproblem. Kan användas av husägare och yrkesverksamma för att identifiera dolda problem i väggar eller andra konstruktioner. Innehåller en praktisk guide till fuktprofiler för murverk.
Fuktdetektor för timmer - Professionell enhet för att mäta fukt i trä med 8 kalibreringsskalor för att hitta fukthalten i många olika typer av trä. Bra verktyg för ved, golvläggare, timmerleverantörer och virke som används för projekt för att undvika sprickor, klyvningar och skevhet.
Användarvänlig, lätt att använda - Fuktnivån indikeras med numerisk display, skala och ljudvarningar som signalerar fukt över 20 % i byggnadsmaterial och 15 % för trä. Ergonomisk design ger bra handkänsla.
Fullspäckad med funktioner - Automatisk avstängning efter 3 minuters inaktivitet. Hold-funktion för att frysa en mätning. Lättvikt 126 g med batterier. Liten storlek 15 cm x 60 cm. Noggrannhet: Trä ±2%. Triple A 2x batterier ingår inte.

Objektnr 643 444 936

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 2 okt 23:48

Fuktmätare

Pris

300 kr

hojderna

Järna, Sverige

5.0

hojderna

Verifierad

8 omdömen

Läs omdömen