Beskrivning

Används för att slipa ett rum.

Kompakt slipmaskin med utbytbart huvudsystem Gipsslipen MENZER TSW 225 är idealisk för slipning av ytor samt hörn och kanter tack vare det utbytbara huvudsystemet. Den kraftfulla motorn säkerställer maximal arbetshastighet. Tack vare den kompakta konstruktionen är den också idealisk för användning på byggnadsställningar och stegar samt i trånga utrymmen.

- Kraftfull motor på 710 watt - Innovativt utbytbart huvudsystem - Inkl. 2 sliphuvuden (fyrkantig + rund) - Idealisk för trånga utrymmen och på stegar och byggnadsställningar - Lågt dammutsläpp

Utbytbart huvudsystem - MENZER TSW 225 är utrustad med två sliphuvuden som är lätta att byta ut. Den runda slipskivan är lämplig för bearbetning av stora ytor. Tack vare den excentriska rörelsen kan hörn och kanter enkelt slipas med det triangulära sliphuvudet.

Överlägsen borttagningshastighet - Tack vare den extremt kraftfulla motorn har apparaten alltid tillräckliga effektreserver. Dessutom kan man uppnå högre hastigheter och därmed en högre slipavverkning. Slipningsarbetet kan därför utföras snabbare än med konventionella gipsslipmaskiner.

Lägre dammutsläpp - Slipdammet sugs effektivt och noggrant upp av skyddshuven, som är omsluten av en tät borstring. De bästa resultaten uppnås med MENZER Ultranet, det innovativa, praktiskt taget dammfria högpresterande slipnätet för de högsta kraven.

För alla funktioner
https://www.menzer-tools.com/en/products/compact-drywall-sanders/menzer-tsw-225

Objektnr 644 256 870

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 10 okt 19:25

Menzer TSW225 710W 230V Skivslipar Sander Gipsslip med Utbytbara Huvuden

Pris

1 495 kr

Borgceci

Bandhagen, Sverige

Verifierad

15 omdömen

Läs omdömen