Beskrivning

Här säljs en konsol som kör samtliga amerikanska och japanska SNES-spel i rätt hastighet utan problem. Det transparenta skalet har samma mått och form som en europeisk SNES bortsett från kassettfacket som är större för att passa amerikanska kassetter.

Det som syns på bilderna och ingår är en handkontroll med förlängningssladd, en knappt två meter lång RGB-kabel, en strömadapter för svenska/europeiska uttag och spelet Populous (USA-utgåva).

Basenhetens innandöme samt handkontrollen och spelet är från Nintendo och tillverkade i Japan tidigt på 1990-talet. Resten är nytillverkat. Basenheten är en Super Famicom inuti, närmare bestämt den tidiga modellen med ett stort ljudkort som kan kopplas loss.

Jämfört med PAL-versionen av Super Nintendo går spelen på en NTSC-konsol snabbare och upptar mer av skärmen på höjden. PAL-kassetter fungerar inte på den här konsolen.

Köparen kan alternativt få med en japansk strömadapter från Nintendo (HVC-002), men den kräver omvandling till 110 V. Har man ingen sådan voltomvandlare är det smidigare med den nytillverkade strömadaptern, som ger rätt ström till konsolen och samtidigt passar i svenska vägguttag som den är.

Betalning via Tradera eller till bankkonto, Swish går också bra. Fraktkostnad tillkommer.

SuperGamer – Säljare på Tradera sedan 2002, positiva omdömen från samtliga köpare.

Objektnr 644 763 395

Visningar 101

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 29 sep 17:56

SNES NTSC i ”regionsfritt” transparent svart skal, handkontroll, spel och kablar

Utropspris

|0 Bud

1 200 kr

Slutar om

SuperGamer

Osby, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

757 omdömen

Läs omdömen