Beskrivning

SKAPA ETT ROCKBAND och bli VÄRLDSBERÖMD / PC-spel
  • Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en originalask.
  • Svenska både text och tal. (Även en engelsk version medföljer)
Rock Manager GOLD

Sammanfattning först:
Som du kanske märker av min korta tillvägagångsbeskrivning så är spelet roligt. Mycket roligt faktiskt. Rock Manager är helt klart det roligaste managerspelet jag har spelat på väldigt, väldigt länge. Jag rekommenderar detta hysteriskt roliga spel till alla som gillar musik och uppskattar "rockhumor", helt klart ett underbart spel!


I Rock Manager får du sätta ihop band, spela in fler än tjugo specialskrivna låtar, göra skivomslag, muta pressen, köpa dina egna skivor, fixa skandaler, göra spelningar, sparka musiker hit och dit, stämma folk till höger och vänster, åka på världsturné och en massa annat i åtta nyskrivna uppdrag.

En nyhet är också att du kan spara dina mixar som ljudfiler på hårddisken.
Rock Manager är en kärleksfull drift med en värld vi älskar att hata.

OBS! Se även sammanfattningen längre ner.

Har du drömt om att få stå på världens största scener med ditt alldeles egna rockband? Pojkdrömmarna slog kanske inte in men nu har du återigen chansen att skapa dig ett alldeles eget rockband och se dem ta över världen, men denna gången som manager. Det finns ingenting som kan stoppa dig utan du kan använda dig av alla de fula trick som finns för att nå framgång: muta recesenterna, köp dina egna singlar eller fejka mordet på en bandmedlem för att få extra publicitet i tidningarna. It's only rock 'n' roll!

Spelet är upplagt som så att du skall genomföra olika uppdrag och det första är så klart baserat längst ner på stegen. Det du skall göra är att skrapa ihop ett garageband och få dom att sälja några tusen plattor. Därefter ökar svårighetsgraden rejält och du skall se till att två, konstant bråkande, bröder är sams tills dess att skivbolagets stora tv-sända konsert äger rum. I ett annat uppdrag, kanske det roligaste i hela spelet, får du äran(?) att återerrövra världen med det åldrade hårdrocksbandet Firewolf. Kanske är dem de mest talangfulla karaktärerna i spelet, men när åldern börjar ta ut sin rätt så är det inte många som orkar hålla i gång hela tiden utan det gäller att muntra upp gubbarna med öl, sprit och presenter. I Rock City finner du alla de ställen som är obligatoriska inom musikvärlden så som skivbutiker, skivbolag, inspelningslokaler, press och sketna rockbarer.

Spelet glänser av suverän spelkänsla. I den här guldversionen av spelet har det också, på allmän begäran, tillkommit ett fritt spelläge. Där har man tillgång till alla karaktärer, låtlicenser och alla platser i Rock City. Det är ett roligt spelsätt och det är verkligen här man får spel då man inte kan få "Game Over", utan man får hålla koll på skivförsäljning och dylikt själv. Ytterligare en nyhet är att spelet finns på svenska. Detta är faktiskt första gången jag föredrar den svenska versionen och det är tack vare de fruktansvärt humoristiska rösterna.

The Dwellers

Bara för ha lite extra roligt så provade jag om man kunde få dödsmetallen att bli stor och framgångsrik. Självklart finner inte kidsen ett band överbefolkat med gamla övervintrade hårdrockare så det slutade med att bandet bestod av två killar (varav en var en övervintrad hårdrockare, och den andre en ung dödsmetallare) och tre unga tjejer. Killarna hanterade det viktigaste i bandet, nämligen sång (eller så kallat "growl") och trummor, medan tjejerna fick hantera allt strängbändande. Därefter var det dags att välja låtlicens och jag bestämde mig för en vacker punklåt vid namn "Kill Your Parents", perfekt för Satans högra hand och något som den lokala Hem och skola föreningen säkerligen skulle uppskatta. När plattan slutligen var mixad och klar, med sången längst fram i en produktion som skulle göra Fenriz från Darkthrone glad så var det dags att besöka stadens skivbolag. Här hade jag inte väntat mig någon större framgång men hade dock lite förhoppningar på att Rebel Records skulle uppskatta bandets tonkonst.

Men så var inte fallet, samtliga skivbolag ratade mig och sparkade ut mig på gatan genast. Därför var det dags att ordna spelningar i stället så att kidsen skapar en sådan hype att inte ens Madison Square Gardens är stort nog för "The Dwellers". Att varva spelningar på det lokala fjortishaket med sprit och öl samt mediaträning verkade vara det rätta konceptet för framgång. The Dwellers fick ett horribelt skivkontrakt men samtidigt kände jag att detta var bandets enda chans. Direkt efter att bandet släppt sin första skiva kom framgången tillsammans med brudar, bärs och rock 'n' roll. När jag tvingades lämna "The Dwellers" för ta hand om ett nytt band så visade det sig att bandet fått två bra recensioner i stadens publikationer och att försäljningen nått över 70 000 exemplar, på två veckor. Dödsmetall funkar alltså!

    Features:
  • Välj bandmedlemmar från en lång lista på musiker i olika genrer
  • Köp en låt från ett musikförlag (Rock Manager innehåller 21 orginallåtar, alla skrivna för särskilt för spelet).
  • Producera ditt bands låtar i den unika musikstudion
  • Designa skivomslag i ett stort antal möjliga stilar
  • Använd avancerade marknadsföringsverktyg
  • Upplev realistiska personligheter som kräver din fulla uppmärksamhet
  • Skapa en karriär som för dig från skitiga rockklubbar till de internationella arenorna.
Systemkrav:
Win 95/98/ME/2000/XP (Fungerar även till många nya datorer.)
Pentium II 233 MHz
32 MB RAM
100 MB HD

Går att installera på svenska eller engelska.
Rek. ålder : 15 år

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektnr 645 139 159

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 18 okt 23:44

SKAPA ETT ROCKBAND och bli VÄRLDSBERÖMD / PCSPEL NY <----

Pris

80 kr

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 545 omdömen

Läs omdömen