Beskrivning

Upplev charmen och nostalgien av en svunnen tid med denna fantastiska Silver Reed Silverette II skrivmaskin. Denna eleganta och robusta skrivmaskin är ett under av retrodesign, tillverkad på 1970-talet – en tid då kvalitet och stil gick hand i hand.

Med sin distinkta orange färg och kompakta design är denna skrivmaskin inte bara ett praktiskt verktyg för alla som älskar det traditionella skrivandet, utan också en stilfull inredningsdetalj som kommer att ge ditt hem eller kontor en unik vintagekänsla. Den är tillverkad av hållbara material och bjuder på en genuin skrivupplevelse, långt ifrån dagens digitala värld.

Denna Silver Reed Silverette II är perfekt för samlare av antikviteter eller retroälskare som söker ett samtalsämne att pryda sitt hem med. Det medföljande fodralet gör den lätt att transportera och skyddar den samtidigt när den inte används.

Unika Egenskaper:

Tillverkningsår: 1970-talet
Tillverkad av högkvalitativa material
Snygg och iögonfallande orange färg
Originaltillbehör: Kommer med sitt ursprungliga fodral
Perfekt både som samlarobjekt och som praktisk skrivmaskin
Söker du en vintage skrivmaskin som kombinerar form och funktion, är denna Silver Reed Silverette II precis vad du behöver. Den är inte bara ett redskap för att uttrycka dina tankar på papper, utan också en tidlös ikon som fångar andan av 70-talet.

Missa inte chansen att äga denna unika pärla! Lägg ett bud eller köp den nu innan någon annan hinner före. Säkra din bit av historien idag!



[Skick]

Observera: De varor som säljs här är begagnade och vintage. Det kan därför förekomma tecken på tidigare användning som repor, smuts eller försämring. Dessa är inte defekter, utan en del av varans historia och charm. Tack för att du förstår detta.

Objektnr 648 815 522

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Vintage Skrivmaskin: Silver Reed Silverette II

1 100 kr

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

738 omdömen

Läs omdömen