Beskrivning

Vad som ingår:
*En spelklar commander lek (100 kort inklusive commander)
*Board Game Sleeves till varje enskilt kort
*En deckbox av märket Dragon Shield, i hårdplast, för att förvara leken i
*Tokens som behövs för leken
*Samt ett life-wheel i kartong

Decklist för den specifika lek som säljes hittar du här:
https://www.moxfield.com/decks/-rfn55Uyf0e3oRYfU3F4pA

Säljares notering:
Du köper en spelklar commander lek, byggd av mig, som du kan ta ur lådan och spela med direkt! Lekarna följer alla ett visst tema som genomsyrar hela leken och som går väl ihop med den specifika lekens commander. Mitt mål är att lekarna ska vara lätta att plocka upp och spela med, vara lätta att förstå för den som är nybörjare, samt att det också ska vara lätt att utveckla den specifika leken med nya kort över tid i takt med att din förståelse för spelet ökar.

Alla kort kommer levererade i Board Game Sleeves för att skydda korten och öka deras livslängd, samt i en deckbox av hårdplast av märket Dragon Shield som du kan förvara leken i. Kortet som visas i bild och som redovisas i decklist länken från moxfield.com, är de kort och tillbehör som säljs i denna specifika annons.

(Obs 1! I annonsens pris är deckbox i hårdplast och sleeves medräknade upp till 75% av självkostnadspris för respektive vara.)

(Obs 2! Jag reserverar mig för eventuella fel i de decklists som länkas till moxfield.com. Detta bör dock inte påverkar den enskilda lekens funktion eller spelbarhet, eftersom lekarna är kontrollerade fysiskt innan försäljning.)

Min policy:
*Jag har som mål att alltid bemöta mina kunder med vänlighet och respekt.
*Paket och brev från mig ska alltid vara väl och ordentligt packat för att undvika skador under frakten.
*Paket och brev från mig skickas alltid spårbart, för din och min försäkran.

Vid vinst / Frakt / Disclaimer:
Vid vinst av flera auktioner samtidigt, fraktas alla vinster i samma förpackning och fraktkostnaden kombineras till en ny summa. Var vänlig invänta meddelande med totalsumma för kombinerad fraktkostnad innan betalning.

Jag tar mig rätten att avstå från återbetalning av överskott då en kund vunnit flera auktioner och betalar porto för samtliga varor utan att invänta meddelande av kombinerad fraktkostnad.

Jag ansvarar inte för paketet under frakt, då detta faller under frakt bolagets ansvarsområde. Om paketet kommer fram till dig skadat, var då vänlig och vänd dig till det bolag som fraktat ditt paket med dina frågor.

Efter ha vunnit budgivning var god betala inom 5 arbetsdagar efter att auktionen är avslutad. Försenad eller utesluten betalning kan avspeglas i lämnat omdöme.

Tack för att du handlar av mig!

Mvh / blacksoots

Objektnr 645 229 797

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 20 okt 06:55

Commander on a Budget - Abzan Toxic/Infect

Pris

349 kr

Någon annan har föreslagit 300 kr.

blacksoots

Skellefteå, Sverige

5.0

blacksoots

Verifierad

Toppsäljare

239 omdömen

Läs omdömen