Beskrivning

En rakkniv från Albert Stille Stockholm enligt bilder. MYCKET OVANLIG och ett brett blad på hela 20 mm !! Märkning på kniven tyder på att den är tillverkad i slutet av 1860 - talet. Skicket är mycket fint ! Naturligt ålders och bruksslitage / märken och repor kan så klart finnas på en snart 160 år gammal rakkniv. Kniven väger 60 gram utan etui. Kniven är nyslipad av proffesionell yrkesman här i Eskilstuna.

VÄNLIGEN LÄS TEXTEN NEDAN :

Internationell frakt UTANFÖR EU sker med Postnord och GÅR EJ att ekonomiskt försäkra som begagnade varor !! Frakt med spårning / tracking går att få. All sådan frakt sker på köparens egen risk !! Pris på begäran.

14 dgrs lagstadgad returrätt inom Sverige om inte varan står som renoveringsobjekt. Om ni är missnöjd så kontaktar ni oss direkt när ni mottagit varan och motiverar retur så tar vi saken därifrån. All packning sker noggrant och om nåt händer med paketet , försvinner eller blir skadat under transport så tar ni det med transportören. Vid återbetalning vid retur sker det efter att vi mottagit varan i samma skick som vi sände den och med samma packmaterial. Återbetalning sker via tradera. Ni / kunden står för kostnaden för returfrakten som då ska ske med samma fraktbolag.

Objektnr 645 580 788

Visningar 120

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 2 okt 21:51

Rakkniv Albert Stille Stockholm, 20 mm, very rare, 1860 tal. Collectors item.

Ledande bud

|

432 kr

Slutar om

Prima_Gamla_Grejer

Eskilstuna, Sverige

5.0

Prima_Gamla_Grejer

Företag

Toppsäljare

180 omdömen

Läs omdömen