Beskrivning

Denna plåtburk från Marabou tar dig tillbaka till en tid då godis och konfekt var lika färgstarka som förpackningen de levererades i. Denna burk, med sin distinkta design och rika färger, blir ett härligt tillskott till ditt hem – både som en charmig förvaringslösning och som ett dekorativt inslag med retrokänsla. Passar utmärkt för allt från förvaring av kakor och småprylar till att bara agera stilfull inredningsdetalj på köksbänken eller i vardagsrummet.

Egenskaper:

Tillverkad av: Högkvalitativ plåt med klassisk Marabou-tryck
Mått: Lättplacerad storlek för flexibel användning
Stil: Livfullt retro med en klassisk Marabou-logotyp
Den nostalgiska designen och Marabous ikoniska branding gör detta till ett perfekt samlarobjekt eller en fin present till godisälskaren som uppskattar klassisk svensk design. Burken är i mycket gott skick för sin ålder och bär på en rik historia av svensk konfektkultur.

Om Marabou: Marabou är en av Sveriges mest älskade chokladtillverkare och har levererat kvalitetsgodis sedan början av 1900-talet. Denna plåtburk representerar en epok då deras konfekt förpackades med samma omsorg och stil som smaken de erbjöd.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektnr 645 818 134

Visningar 10

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Retro Plåtburk från Marabou - Snyggt Tidsdokument med Färgglad Design

Pris

225 kr

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

641 omdömen

Läs omdömen