Beskrivning

Bil i ett mycket fint skick, kanske t o m nyskick, men den har varit displayad så det finns rester av damm som syns när man fotar närgånget. Men annars ett jättefint skick.
Plastkåpan är något lite deformerad, gissningsvis från packningen vid tillverkningen och en liten intryckning finns på kartongen. Den har jag försökt fånga på bild. Med infoblad, enligt bild. Bladet har ett par, tre brytmärken. Tillverkad av Atlas Editions i serien Volvo Collection. Skala 1:43.
Jag har fått uppfattningen att den här P1800:an skall återspegla den bil som tillverkades i Jensens fabriker i England men tillverkningsåret stämmer inte och inte navkapslarna . Men däremot den delade kofångaren fram stämmer med Jensens tillverkning. Så som jag förstått det. Atlas har nog gjort en liten mish-mash. I vilket fall, en väldigt trevlig bil.

Se även mina andra auktioner. Samfraktar givetvis. Tyvärr har jag minnen för livet från ett möte med en älg. Så får du vänta lite på leveransen beror det på att jag har mycket värk och inte är så snabb pga det.

Är påtvingad Traderabetalning. Men fungerar det inte för dig så hör av dig så löser vi det.

Porto tillkommer.
Foreign bidders are most welcome. The freight cost to your country will of course be additional.

Objektnr 649 296 895

Visningar 18

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Volvo P1800 1964, Jensen ?, Atlas Collection, 1:43, Bil i mkt fint skick + info!

Slutar 3 nov 21:04

Ledande bud

199 kr

Revanschpånytt

Brålanda, Sverige

5.0

Revanschpånytt

Företag

Toppsäljare

1 337 omdömen

Läs omdömen