Beskrivning

Bakgrund:
Hittade denna när jag rensade mina föräldrars hus. Ville behålla den men icke sa frun... helt ok. Fick behålla andra tonårssaker saker. Nu får någon annan dyrka Bruce Lee.

Skick:
Se bilder för skavanker.
För övrigt, den har varit hängd en kort period men legat vikt i en kartong en längre perid, så ingen ingen deformering. Det är tyg, så rätvinkel är den inte till perfektion. Har pyttesmå hål från nålar i övre hörnen.

Dimension: 105x78 xm
Material: Polyester

.:FRAKT ALTERNATIV:.
Jag rekommenderar spårbart, då kommer det fram. Frimärke, billigt men långt ifrån en garanti. Men jag vill ändå ge köparen ett alternativ om köparen vill chansa, men då tar jag ABSOLUT inget ansvar om brevet försvinner eftersom det finns ett alternativ att få det spårbart. Vissa erbjuder ”bara” frimärke och sen friskriver sig, vilket är dumt tycker jag.

Textilaffischen skickas ihopvikt i en zip loc påse i A5 storlekj för fuktskydd i kuvert eller mindre kartong, så förvänta er inget magisk packning.

.:MIN SKICKA POLICY:.
Jag är INGEN näringsidkare och håller inte "skicka dagen efter" policyn. Här får säljaren själv välja eller enligt överenskommelse med köparen. Tradera är INTE mitt levebröd, den kommer inte först i min vardag!
Min policy är, jag skickar varan så fort jag kan, 3-5 dagar kan jag garantera. 9 fall av 10 skickar jag tidigare. Omständigheterna med familj gör att man inte hinner skicka varan under dagen eller efter jobbet utan gör det på helgerna.

.:ÖVRIG INFORMATION:.
* Skickar objektet till köparens adress som står i Tradera.
* Betalning inom 3 dagar från att auktionen avslutas
* Föredrar swish för snabbare hantering, om det alternativet erbjuds enligt annonsen regler.

Föredrar swish för snabbare hantering, om det alternativet erbjuds enligt annonsen regler.

Objektnr 647 554 641

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Bruce Lee vintage textilposter affisch i textil *Nyskick

Slutar 17 okt 20:30

Utropspris

0 Bud

150 kr

honungsklubba

Stockholm, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

303 omdömen

Läs omdömen