Beskrivning

KONDITION: 70x100 cm tryckt på ena sidan, rullad . De eventuella minimala skönhetsfel som dessa posters kan ha är oftast orsakde vid biografernas hantering men påverkar inte helhetsintrycket.
Du bjuder på en originalaffisch endast avsedd för biografer, inte till för försäljning eller vidarespridning. Väldigt få togs till vara och dessa ökar ständigt i värde. Särskilt nu för tiden när det knappt finns några affischer alls av papper p.g.a biografernas digitalisering av sin reklam.
Passar alla 70x100-ramar från IKEA och liknande.
Du kan lugnt och med största säkerhet handla av Movie Art som startade som butik i Göteborg redan 1985 och sålde nya och vintage-affischer och övrig merchandise inom film- & musik-världen.
År 1987 började vi sälja på "postorder" som det hette då och 1996 var vi on-line. Den fysiska butiken stängde 2006 men on-line-försäljningen fortsatte fram till 2010. En del av det kvarvarande lagret av filmaffischer kommer jag nu att auktionera ut, där jag hoppas att det ska finnas någonting för alla. Lycka till med budandet! / Sten G Gustavsson

Objektnr 644 766 094

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 22 sep 18:10

Movie Art Auktion: SNYTINGEN svensk originalaff. 1980 James Coburn O Sharif

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Slutar om

Sten-G-Art

Mölndal, Sverige

5.0

Sten-G-Art

Företag

Toppsäljare

1 937 omdömen

Läs omdömen