Beskrivning

Den första bilden är illustrativ!
Skick: NY!

Butikspris: 350 SEK!
Satsen innehåller allt på fotot!

Fantastiskt, inspirerande, kreativt – den stridande noshörningen från ELDRADOR VARELSER Schleich Steinwelt har massor av fantastiska detaljer, från sin stenbrytande attackkraft till sin stensolida tank. Ingenting kan stå i vägen för denna vilda, stenhårda noshörning från schleich!
Mytiska varelser, megakreativitet – Denna actionfyllda noshörningsfigur har ett rörligt huvud, redo att leta efter sitt nästa offer i episka leksaksstrider när hon går till offensiven. Kombinera figuren med andra uppsättningar av ELDRADOR CREATURES-varelser eller andra figurer och upplev ett unikt speläventyr bortom denna värld!
För timmar av fantastisk lek – Eldredors smala figurer och andra smygleksaksfigurer öppnar upp en värld av fantasi. De är perfekta för barn som gillar att hitta på berättelser och lära sig om djur och fantasivarelser, och ger dem möjlighet att låta sin kreativitet och fantasi flöda.
Gränslös fantasi för barn i alla åldrar – i generationer – med de hållbara, robusta och detaljerade leksaksseten från schleich kommer du att tända ditt barns fantasi och nöje. Med ett brett utbud av Schleich-drakar, älvor, monster, djurfigurer för barn och dinosaurie-Schleich-figurer kan du vara säker på att ditt barn kommer att uppleva lekens magi och samla oförglömliga barndomsminnen.

Vi förväntar oss betalning och leveransbekräftelse inom 10 dagar.
Paketen skickas inom 5 arbetsdagar.

När du köper varor av oss bekräftar du och godkänner du som kund till oss fraktkostnaden.
Kundservice är mellan Måndag - Fredag
Vi besvarar alla meddelande så fort vi kan.

Objektnr 644 869 789

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 23 sep 21:58

FYND! schleich ELDRADOR CREATURES Fighting Hino Fantasy Monster, NY!

Ledande bud

|

1 kr

Slutar om

BidBayAB

STOCKHOLM, Sverige

4.8

BidBayAB

Företag

Toppsäljare

203 omdömen

Läs omdömen