Beskrivning

En sundae best coco berry med sitt backcard.

Backcardet har några ”rynkstreck” antagligen från när den blev öppnad. Inte särskilt gulnat som man kan se på de vita delarna.

Coco berry är superfin och doftar fortfarande starkt.

Fading pink håret är väldigt rosa och svansen har perfekta fabrikslockar. Ser du denna och tänker att du ska kamma ut och platta svansen så var snäll och avstå köp eftersom att fabrikslockar blir allt mer ovanligt.

Ögon och kindrosor är perfekta, eventuellt lite tunnare färg på ställen på höger ögonfransar. På samma öga ser det vita ut att ha tillverkats i ett tunt streck som följer ner på eyelinern. Jag har inte lagt märke till det förrän nu.

Den har fin blå färg men nyansen på huvud och kropp skiljer sig något så att kroppen går mer åt lila vilket blir mer framträdande i vissa ljussättningar. När håret ligger för tycker jag inte det är lika märkbart. Se bild.

På höger sida under symbolen från rumpan finns två diffusa gula streck, det översta är längre och går som i 1/3 cirkel från rumpan under symbolen och den andra är kortare och under det första ner på låret. Jag har inte försökt få bort det då jag hellre velat behålla doften på ponyn så jag har inte tagit krafttag i tvätt av det. Försökt ta bild så man ser strecket.

Höger symbol har lite skav, vänster symbol ser trycket på en av dropparna ut att ha tryckts lite snett. Se bilder.

Jag packat väl, tar inga returer. Kolla noga på bilderna och fråga om du undrar något.

Objektnr 642 839 409

Visningar 90

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 4 sep 23:07

My little pony G1 sundae best coco berry med backcard

Utropspris

|0 Bud

450 kr

Auktionen avslutades utan bud