Beskrivning

Produktbeskrivning: Vidvie 3,5 mm hona till Lightning-kontakt

Upplev en sömlös ljudupplevelse med Vidvies 3,5 mm hona till Lightning-kontakt. Denna högkvalitativa adapter gör det enkelt att ansluta dina vanliga hörlurar eller bilens ljudsystem direkt till din iPhone eller iPad.

Egenskaper:

Kompabilitet: Perfekt för alla Apple-enheter med Lightning-port, vilket gör det möjligt att njuta av ljud utan begränsningar.Hög ljudkvalitet: Adaptern erbjuder en klar och kraftfull ljudåtergivning, vilket gör att du kan njuta av din musik och dina podcasts i bästa möjliga kvalitet.Portabel design: Den lätta och kompakta konstruktionen gör den enkel att ta med överallt – perfekt för resor eller daglig pendling.Användarvänlig: Plug-and-play-design innebär att du kan ansluta den snabbt och enkelt utan någon installation.Robust och hållbar: Tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig användning och pålitlighet.
VIDVIVE Lightning till 3,5 mm hörlursadapter. Perfekt för att ansluta dina hörlurar med 3,5 mm-kontakt till din iPhone eller iPad med Lightning-kontakt.

Objektnr 647 183 723

Visningar 21

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

VIDVIE Lightning till 3,5 mm hörlursadapter

Slutar 6 nov 14:13

99 kr

VIDVIE

Malmö, Sverige

4.9

VIDVIE

Verifierad

Toppsäljare

122 omdömen

Läs omdömen