Beskrivning

Nypris: 2595:-
Köptes som extra mobil men har inte kommit till användning, laddade ner 2 appar och tagit några foton för att testa kameran men inte använd mer än det och därav säljs den nu.
Inga repor eller dylikt, laddkabel medföljer och eventuellt originalförpackning om den hittas innan avslutad budgivning, alltså ingen säkerhet, tänk på detta.
Ej operatörslåst.

"Om mobilen:
Förbättrad 6,74-tums skärm
Med Redmi 13C får du en uppgraderad skärm på 6,74 tum och en överlägsen bildupplevelse. Läs och surfa utan ansträngning och utan att behöva zooma eller skrolla. Dessutom har Redmi 13C en uppdateringsfrekvens på hela 90 Hz vilket ger en flimmerfri bild och smidig interaktion. Redmi 13C är även snäll mot ögonen. LCD-skärmen är utrustad med DC-dimning som effektivt skonar dina ögon och minimerar risken ögontrötthet när du tittar längre stunder. Redmi 13C har dubbla TÜV-certifikat för ögonvård, med lågt blåljus och flimmerfri teknologi.

Mångsidig kamera
Redmi 13C har tre kameror med 50 MP och kan både ta högkvalitativa foton liksom bilder och videor för dina sociala medier. Den främre kameran på 8 MP låter dig ta fantastiska självporträtt och en ring av mjukt ljus ger ett naturligt resultat även vid mörka förhållanden. Upplev perfekt exponering. Redmi 13C med kraftfull HDR har en en imponerande förbättring på 34,9 % vid inspelning i nattläge.6 Och för en vintagekänsla i dina videoklipp så har Redmi 13C stöd för tio olika kamerafilter samt möjlighet att lägga till en filmram.

Överlägsen prestanda
Redmi 13C har en kraftfull MediaTek Helio G85-processor med åtta kärnor som ger en fantastisk prestanda, perfekt för spel och video. Lagringsutrymmet är flexibelt och expanderbart upp till 1 TB med plats för dubbla SIM-kort och micro SD-kort. Perfekt för lagring av video och spel. Redmi 13C har ett kraftfullt batteri på 5000 mAh som ger lång brukstid. När du väl behöver ladda har telefonen en uppgraderad USB-C-port för snabb 18 W-laddning. Nya, innovativa lösningar för minne och kapacitet med stöd för upp till 16 GB RAM-minne (baserat på 8 GB RAM) gör att du får kraftfull prestanda7 hela dagen – varje dag."

Skickas välpackad med omsorg.
Vet inte varför tradera vill markera den som modell Galaxy F, kan inte ändra det men rubriken stämmer.

Tillägg: Kartongen är nu hittad och kommer medfölja.

Objektnr 639 512 381

Visningar 212

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 1 aug 20:47

XIAOMI REDMI 13C 5G 128GB - SOM NY!

Slutpris

|

850 kr

Auktionen är avslutad

MJHM vann auktionen