Beskrivning

I den här upplevelsen ingår övernattning i industriromantiskt hotellrum, fördrink, entré till våran Pool Club Voltage Lounge på våning 7 mellan 14:00 - 16:30, en fantastisk middag med asiatiska smaker på restaurang Locavore på våning 18 (exklusive dryck) samt en smaskig asiatisk a la carte frukost i restaurang Locavore, våning 18.

Om vi letar motsatsen till tacokväll och bingolotto har du hittat rätt. Det här är upplevelsen som kittlar dina sinnen lite extra. Vistelsen börjar såklart med en bubblande fördrink på våning 18 med hisnande utsikter över sjön Mälaren. Lagom till glaset är tomt står vi redo med nyckeln till ert industriromantiska rum.

Två olika pooler, eldrelax och härliga drinkar är inget för mig – sa ingen som bokade THE VIEW innan. Här är ert nästa stopp, Voltage Lounge – Pool Club på våning 7. Den mest trendiga outfiten är Steam badrocken och självklart dom stassiga badtofflorna. Ta med favoritdrycken från baren och börja med ett dopp i utomhuspoolen med utsikt över Mälaren. Om det tar på krafterna väntar 8 dubbelsängar runt om en öppen eld på er bara några meter bort.

När kvällen närmar sig är det dags för nästa upplevelse på agendan. Vår Restaurang Locavore bjuder på en unik, spännande och lekfull matupplevelse med sitt Asian Fusion kök. Head Chef Victor Björnberg bjuder på en meny som tar er med på ett skönt äventyr bland nordiska råvaror och asiatiska smaker. Maten tillsammans med musik, drinkar och en skön stämning gör att festen börjar här… och framåt kvällen höjs skratten, glädjen och musiken ett par snäpp till…

Objektnr 635 931 227

Visningar 1 208

Publicerad

AnmälSälj för insamlingen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 26 jun 17:33

Upplevelsen THE VIEW på Steam Hotel - Värde 6500kr

Slutpris

|

3 954 kr

Auktionen är avslutad

Kokolinja vann auktionen

För en god sak

Överskottet av försäljningen går till insamlingen
Insamlingsstiftelsen för drottning Silvias barnsjukhus