Beskrivning

OBS! Om du funderar på att välja avhämtning, så läs sista stycket i den här annonsen först! Där står viktiga saker om avhämtning.

Ganska mycket använd. Ett par små repor, se bild.
Material/(yta): Krom.
Denna modell, “sport”, är endast statisk, kan alltså inte rotera/snurra.
Diameter: 45 mm.

Denna stång är ett bra alternativ till exempel för dig som precis börjat träna pole och vill testa att ha en egen hemma, men inte riktigt vet om du vill fortsätta, så du vill inte lägga pengar på en ny ännu. Yta av krom och diametern 45 är den “vanligaste” varianten och bra t.ex. att börja med som nybörjare.
Nypris är 2695 sek från svenska återförsäljare.

Se mer info om denna modell här: https://xpoleus.com/shop-all/poles/sport/sport-ns/

DETTA INGÅR (SE ÄVEN BILDER):
- Originalväskan.
- Stångens grunddelar; två stångdelar A-pole (114 cm, kan göras några centimeter längre eller kortare) och B-pole (110 cm), fot och överdel för att spänna stången mellan golv och tak utan skruvar.
- Två extensions (15 cm, resp. 25 cm).
- Två x-joints.
- Verktyg: Hexnyckel följer med. Används för att sätta ihop delarna. Men jag har tappat bort “pinnen” till just denna stång. Har dock en bild på “pinnen”, så man kan se hur en sådan ser ut, se den bild där det står “medföljer ej”, samt se bruksanvisningen. Man kan istället för denna “pinne” använda t.ex. en skruvmejsel eller liknande. Man behöver det för att trä igenom hålet i den nedre gängade delen av stången och snurra runt för att spänna stången den sista biten.
- Bruksanvisning: Jag har inte kvar bruksanvisningen som kom med just denna stång. Men jag har skrivit ut en från nätet och skickar med den. Och det finns jättebra instruktionsvideo på youtube: https://www.youtube.com/watch?v=PU0U0x7L_bc

På bilden där stången är uppsatt är takhöjden 238 cm, med den kortare extension på. Det medföljer alltså även en extension för att ha den till en något högre takhöjd. Det går även att köpa till extra delar, t.ex. längre extensions mm på exempel iampole.se, https://iampole.se/collections/forlangning-extension.

För att kunna sätta upp stången så behöver taket vara av betong, eller att man sätter den vid en bjälke (man behöver då ett verktyg för att känna av var bjälkarna går), eller tak av tjocka träplankor, eller liknande. Det går t.ex. inte med gipstak.

Man kan även köpa till ett annat fäste som används för att skruva fast stången i taket: https://iampole.se/collections/takfasten-x-pole.

Jag vågar inte svara på exakt vilken takhöjd man kan ha den till. Utan jag har angett måtten på alla delar och länkat till instruktioner på youtube, så får du utifrån det försöka bedöma om den kan passa till din takhöjd.

Jag har även auktion här på Tradera just nu på en annan stång som är billigare (iaf i utropspris=) ) för att den är äldre, lite tjockare diameter och inte har väskan kvar mm. Men den går att ha på roterande. Så kolla även gärna den.

Skickas med DHL.

eller:

AVHÄMTNING:
Avhämtning kan endast ske i Veddige mellan 29 juli-1 augusti. Eller på West Coast Poledancestudio i Varberg den 29 juli mellan kl. 17-18. Om du väljer upphämtning så tar vi kontakt via meddelande och bestämmer en tid.
Jag kan inte köra stången någonstans. Jag kan inte mötas upp någonstans. Utan om du inte har möjlighet till avhämtning enligt det jag angett så välj “skickas med frakt”, eller buda inte på auktionen.
Jag bor ute på landet och det går inte att ta sig hit med kollektivtrafik. Väskan med alla delarna i är praktisk att bära, men den väger 14 kg.
Adressen hem till mig i Veddige är: Järlövs gård, 43266 Veddige.
Adressen till West Coast Poledance är: Birger Svenssons väg 38, Varberg.

Min hemsida: www.airytales.se

Betalning ska ske inom 3 dagar. Jag har flera auktioner som slutar 26-27 juli och de saker som blir sålda planerar jag att skicka ca 29-31 juli.
Men om något avslutas tidigare med köp-nu, eller om jag får betalning direkt vid avslutad auktion så försöker jag skicka det dagen efter jag fått betalningen eller senast tre dagar efter.
Om betalningen inte kommer in ganska omgående efter traderas automatiska påminnelse efter 3 dagar så avbryts affären.

Objektnr 638 723 478

Visningar 331

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Träningsstång X-pole Sport. Poledance. Pole sport. Polefitness.

Avslutad 28 jul 16:41

Såld för

0 Bud

700 kr

Annonsen är avslutad. Såld med prisförslag.

 

Malene2

Veddige, Sverige

5.0

Malene2

Verifierad

44 omdömen