Beskrivning

"Olivin bildas i vulkanerna. Denna ovanliga design med olivin i kombination med hawaiisk svart lava ger dig skönheten hos denna halvädelsten i en naturlig omgivning."

Förhöj din stil med dessa enastående manschettknappar från LAVA FANTASIA, där naturlig elegans möter tidlös design. Tillverkade med noggrant utvald olivin, en halvädelsten som formats i vulkanernas hetta, och matchade med hawaiisk svart lava, förmedlar dessa manschettknappar en kraftfull koppling till jordens råa skönhet.

Varje manschettknapp är ett konstverk, perfekt för samlare och modeentusiaster som uppskattar sofistikerade detaljer. Dessa manschettknappar ger din klädsel en exklusiv och naturlig glans, och är ett samtalsämne vid varje tillfälle. LAVA FANTASIA är känd för sitt hantverk och för att kombinera naturens element med elegant design.

Missade inte chansen att äga ett stycke av jordens inre skatter. Lägg ett bud nu och låt dessa fantastiska manschettknappar bli en del av din samling – ett måste för den stilmedvetne mannen.



[Skick]

Eftersom det är vintage kan det finnas spår avanvändning, repor, smuts, försämring på grund av åldrande, etc.
Vänligen kontakta oss i förväg om du har några frågor eller funderingar.

Objektnr 642 256 050

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Manschettknappar, LAVA och OLIVIN av LAVA FANTASIA

Pris

400 kr

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

635 omdömen

Läs omdömen