Beskrivning

Dennis Stoner - S/t
US-71
Rare Earth R530L
Skick (skiva/omslag): EX+/VG++

Fantastiskt bra, vacker och obskyr folk/rock med vissa psych-inslag! Hur bra som helst och hade säkerligen kostat stora pengar och varit rejält omskriven om den varit en privatpress. Släpptes både Vantage och Rare Earth i US 1971 och jag skulle tro att den förstnämnda är den tidigare, men hursomhelst så är ju detta en pressning från när det begav sig. En riktigt udda platta som säkert gått under radarn för de flesta, vilket jag tycker är helt orimligt.

Skivan en aning dassig i pressningen som vanligt men är annars i kanonfint skick med överlag riktigt bra glans och bara några små lätta märken och enstaka superlätta scuffs. Snudd på M-! Omslaget är också i mycket bra skick! Det finns lite skavt och naggat kring underkant och vid hörn och på något ställe fattas det minimalt med papper, ett par diskreta färgskav/tears, initialer skrivna på baksidan och i vanlig ordning en cutout. Snudd på en EX-gradering och riktigt riktigt fint ändå tycker jag. Original bolagsinner i kanonfint skick utan splits, men med märke efter cutouten, medföljer. Se bilder!

Missa inte mina övriga auktioner!

Självklart samfraktar jag, och i de fallen måste jag justera till den aktuella fraktkostnaden innan ni betalar via Traderas betallösning.

Avvakta meddelande från mig innan betalning om du vinner mer än en auktion.

Graderingar kommer att vara strikta och noggranna, ett M- kommer att vara i det närmaste absolut topp, där endast enstaka scuffs/väldigt lätta linjer kan förekomma. Ett VG+ kommer att vara ett fullt så dugligt exemplar för de allra flesta.

Skivorna är visuellt graderade om inte annat anges, men har de märken som ser ut att kunna påverka uppspelningen brukar jag lyssna igenom dessa för kontroll.

Skivorna kommer att skickas med Postnord, och jag separerar alltid skiva från omslag för att förhindra skador på omslaget. Däremot kan jag inte ta ansvar för Postnords hantering.

Maila gärna och fråga om det är någonting du undrar över, så försöker jag att återkomma med svar så fort som möjligt.

Lycka till!

Objektnr 648 251 006

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Dennis Stoner - S/t US-press! Obskyr Folk/Rock/Psych Kanonskick!

Slutar 23 okt 20:23

Utropspris

0 Bud

150 kr

KaptenBortom

Bromma, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

329 omdömen

Läs omdömen