Beskrivning

En bok om Anders Tengners liv med hårdrockens giganter. Boken är fylld med anekdoter och berättelser från hans möten med några av världens största rockstjärnor. Boken är skriven på svenska och innehåller många bilder.

I mycket gott skick.

Som en av få i hela världen kom musikjournalisten Anders Tengner under tjugofem år världens största rockband in på livet.

Under åttiotalet var hårdrockarna kungar. Och mitt ibland dem fanns den unge musikjournalisten Anders Tengner. Från starten som storögt Kiss-fan och grundare av The Runaways svenska fanclub, till tiden som hårt arbetande redaktör på Okej och programledare för musikprogram på såväl SVT som ZTV.

I Access all areas berättar Tengner för första gången om sitt liv med hårdrockens storheter. Under tjugofem år flög han jorden runt och mötte hundratals rockband, många av dem privat. Hans intervju- och fotoarkiv är helt unikt i sitt slag, och här öppnar han för första gången dörrarna till en rockskatt som till stora delar är tidigare opublicerad. Vi möter giganter som Kiss, Metallica, Mötley Crüe, AC/DC, Guns N' Roses, Ozzy, Deep Purple, Bon Jovi, Scorpions, Whitesnake och Iron Maiden i personliga intervjuer som varvas med detaljerad historik. Banden som i dag - fortfarande - tillhör de största publikdragarna.

Tengner låter oss ta del av hårresande historier, spännande upplevelser och avslöjanden. Bildmaterialet, till stora delar aldrig tidigare offentliggjort, är omfattande.

Access All Areas står tryckt på de bästa backstagepassen, de som tar dig ända in i bandets egen loge. Det här är boken som tar dig ända dit - och ännu längre.

********************************************
Storrensning av böcker och tidningar nu så kommer att lägga ut alla möjliga sorters böcker som barnböcker, fantasy, Manga, bak och receptböcker, skönlitteratur, självhjälp, serier, hårdrock, New age mm. Samfraktar.

Vi rensar allt möjligt nu så kolla gärna övriga annonser för eventuell samfrakt.
Rökfritt hem.
En katt finns i hemmet, försöker kolla noga och rolla tyger, kläder mm men kan ändå följa med något katthår.
Är det några undringar så bara att mejla och fråga.
Lycka till!

Objektnr 647 931 937

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

 

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Access All Areas: Mitt liv med hårdrockens giganter av Anders Tengner (2011)

Slutar 27 okt 20:29

Utropspris

0 Bud

125 kr

Lothlorien-777

Mjölby, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 366 omdömen

Läs omdömen