Beskrivning

Format: CD single promo

SKICK CD: Very good plus, repor som inte påverkar ljudet kan finnas, mest utanför musikspåren. Det är min egen uppfattning av varans skick och varan säljes i befintligt skick. Visuellt granskad. Flesta av CD:er jag säljer är rena, ibland som otur är damm, hår, fingeravtryck på köpet, ty jag rengör ej dem för att undvika skador.

Card sleeve: enligt bilder. Omslaget är klippt på kanter, hörnen. Hårdplastasken ingår ej köpet.

ERBJUDANDE

Högt pris? Kom med motbud före köpet via "Kontakta"rutan med rätt att neka; vid godkänt bud ändrar jag priset på annonsen därefter du köper. Det gäller endast för annonser som har ett fastpris, ej auktioner.

KÖPVILLKOR

§ 1 GODKÄNNANDE AV KÖPVILLKOR

Här finns en avkortad version av mina köpvillkor. Läs fullständiga köpvillkor på min infosida. I samband med köpet godkänner du att du har läst, förstått, godkänt mina köpvillkor. Är något oklart? Fråga mig INNAN köpet.

§ 2 VARANS SKICK

För detaljerad skickgradering se "Om butiken" på Tradera. Kameran, ljus påverkar bildkvaliteten.

§ 3 BETALNING Förskottsbetalning senast 3 dagar efter köpet.

§ 4 BESIKTNINGS- och UNDERSÖKNINGSPLIKT Det ankommer på dig att själv bilda dig en uppfattning om varan och sedan köpa/avstå.

§ 5 VISNING, AVHÄMTNING, LEVERANS, FRAKT, SAMFRAKT

Tid för visning/avhämtning förbokas.

Frakt: köparen betalar. Förpacknings-, hanteringsavgifter ingår. Mina fraktpriser går ej jämföra med andras. Angivet fraktpris gäller inom Sveriges fastland. Införselmoms, tull- och andra avgifter kan tillkomma när leveransadressen är utanför Sverige.

Jag samfraktar i den mån det är möjligt max. 15 kg. Om du betalade varenda frakt för varje objekt är återbetalnings rätten förbrukad och jag förbehåller rätten till att skicka dina köp i ett eller i flera paket.

Avhämtning senast inom 3 dagar efter köpet.

Ej uthämtat-/ returnerat paket: Köparen står för returkostnaden vid felaktig leveransuppgift, ej utlöst paket. Önskas varan åter sändas tillkommer ny fraktkostnad.

Leveranssätt, leverantör: Jag förbehåller mig rätten att byta dessa. Är det viktigt för dig, säg till innan varan skickas.

Leveranstid: i vanligt fall skickar jag varor senast 4 dagar efter spårad inbetalning, men det kan bli längre. Observera att under vissa perioder skickar jag inte. Aktuella leverans info ser du under Frakt/Mer info.

Leveransadress: Den adress du angett på Tradera vid bokningstillfället är den jag kommer att använda mig av vid fraktbokning. Varan skickas till din adress eller till ombud som baseras på ditt postnummer. Ska varan skickas till annan adress? Meddela mig på Tradera.

§ 6 RETUR, ÅNGERRÄTT, REKLAMATION

Retur: får inte ske mot postförskott. Alla returer måste lämnas till min adress du har på din ordersida, min infosida Om butiken, vinnarmejlet.

Ångerrätten gäller enligt gällande lag och ska meddelas inom 14 kalenderdagar från med att varan mottogs. Frakt och returfrakten betalas av köparen. För vissa varor gäller inte ångärretten. Ångerrätt gäller endast om varan är i oförändrat skick. Jag har rätten till ersättning för värdeminskning. Vid nyttjande av ångerrätt ansvarar du för att varan returneras komplett och i samma skick som när den sändes från mig.

Ångerblankett hittar du på www.konsumentverket.se

Reklamation: Vid en transportskada ska du kontakta mig snarast och du får ej använda varan, du måste behålla varan och dess emballage, så att hela paketet, varan kan besiktigas vid handläggning av skadeärende.

INTERNATIONAL BUYERS are welcome. Buy, bids are binding. Ask the shipping price BEFORE you buy.

Objektnr 635 008 247

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

A*Teens - Super Trouper, CD single, promo

Pris

145 kr

se.ktp

Trollhättan, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 204 omdömen

Läs omdömen