Beskrivning

Sätt guldkant på morgonrutinen med denna Nescafé Dolce Gusto kaffemaskin, känd för sin smidiga användning och eleganta design. Med sin stilrena kombination av svart och vitt blir den ett stilfullt tillskott i varje kök. Perfekt för alla kaffekonnässörer som vill ha kvalitet och enkelhet i ett. Den röda sladden ger en extra touch av modern design och funktionalitet.

Maskinen brygger snabbt ditt favoritkaffe med ett enkelt knapptryck, och vattenbehållaren i transparent plast gör det enkelt att hålla koll på mängden vatten. Med sitt kompakta format passar den perfekt i både små och stora kök, utan att kompromissa med prestanda. Ett måste för dig som älskar espresso, cappuccino eller andra kaffedrycker med baristakvalitet!

Placera denna kaffemaskin i ett modernt kök för en sofistikerad touch, eller varför inte ge den en central plats i din frukosthörna? Kombinationen av praktiska egenskaper och snygg design gör den till en investering som höjer både smakupplevelsen och inredningen.

Designerens Touch och Inspiration Nescafé Dolce Gusto är en välrenommerad tillverkare som kombinerar teknik och estetik för att skapa kaffemaskiner med exceptionell användarupplevelse. Dess innovativa system gör det möjligt att njuta av caféklass hemma, och dess ikoniska form har blivit en symbol för kvalitetskaffe.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektnr 645 754 661

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Exklusiv Dolce Gusto Kaffemaskin – Stilren och Funktionell!

Pris

450 kr

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

644 omdömen

Läs omdömen