Beskrivning

6 uppsättningar med stora muggar och fat i handdrejad keramik från Visby keramik. Invändigt glaserade, utvändigt vackert "grova". Mycket fint skick! Jag köpte dem på Gotland under 1990-talet och de är knappt använda! Det finns inga nagg, sprickor eller fläckar. Lite små "pluppar" på faten under glasyren, alltså som minimala upphöjda prickar. Det är inte en defekt utan fanns där från början. Muggen har en lätt kupad form och ett rejält öra. Varje uppsättning väger en del, ca 550 g, så det är rejält gods.

Passar utmärkt till te eller varm choklad. Extra mysiga att använda höst och vinter i och med det lite dova uttrycket och den lejongula färgen. Muggarna mäter drygt 7 cm på höjden och är 10 cm i diam upptill. Faten är 16,5 cm i diam. Både fat och koppar är stämplade, eller snarare ristade, "Visby keramik" undertill. Vem som har designat modellen framgår inte.

OBS! Säljaren har katt, men hemmet är rökfritt!

Betalning emotses inom tre dagar efter avslutad auktion/köp. I annonsen och vinnarmejlet framgår gällande betalningsmetoder och jag tar inte emot banköverföringar på ”traditionellt sätt” eller privat swish utanför Traderas betalfunktion. Jag packar mycket väl och tar inte ansvar för fraktbolagets hantering av paketet. Frakten står vinnaren/köparen för. Fraktpriserna är ingenting jag styr över. Fraktbolagen har sina bestämda begränsningar vad gäller mått samt vikt på försändelser. Jag lovar göra mitt bästa för att frakten skall bli så låg som möjligt.

Lycka till med budgivningen! :)

Objektnr 645 491 934

Visningar 10

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 29 sep 19:28

6 STORA koppar+fat, handdrejade, Visby keramik, höstmys, lejongul, the/choklad

Utropspris

|0 Bud

330 kr

Slutar om

Arkeologen71

Dala-Husby, Sverige

5.0

Arkeologen71

Verifierad

Toppsäljare

649 omdömen

Läs omdömen