Beskrivning

Italiensk Formgivare/Designer Piero Fornasetti.
Glashuvud.
Samlarobjekt.
Höjd ca 26 cm

Har haft två stycken och har märkt att de blir unika, trots att de är pressade i samma form, då det blir små inneslutningar av luftbubblor här och var, så varje huvud blir lika unikt som fingeravtryck. (Det andra glashuvudet är redan sålt.)

Man kan lägga in något i huvudet som kan symbolisera dennes tankar :-)

Det finns även förgyllda varianter av just den här modellen, som kostar närmare de tiodubbla (5500 Euro såldes ett guldhuvud för), men detta är "bara" ett huvud av solid glas.
Fornasetti hade tyvärr ovanan att inte signera sina glashuvuden, vilket gäller även för detta huvud.

Vi vågar ej längre ha dem framme pga unga, livfulla husdjur, så de har legat nerpackade sedan vi skaffade djuren.

Googlade just om värdet på dessa huvuden och fick fram följande:

How Much is a Fornasetti Head? Prices for a fornasetti head can differ depending upon size, time period and other attributes — at 1stDibs, they begin at $1,614 and can go as high as $5,388, while the average can fetch as much as $2,406.

Inser att jag inte säljer den på en internationell marknad och då kan jag tyvärr inte förvänta sig samma pris som om jag sålde den internationellt.

Vikt: ca 1500 g med kartong och skyddande emballage

Vill du veta fler mått eller något annat? FRÅGA!
AUTOMATISK VINNARMEJL FRÅN TRADERA
Kan invänta lön/barnbidrag mm, men meddela mig om det så att jag vet :-)

Buda ENDAST om du tänker fullfölja köpet. (Tradera tar betalt av alla köp oavsett om de fullföljs.) Har du färre än 10 omdömen, eller fler än 4 negativa omdömen, kontakta mig innan du budar (Sorry, även om de flesta nya på tradera är förnuftiga människor, så är det oftast med nya på tradera som det har uppstått strul.

SAMFRAKTAR GÄRNA. Välj mellan posten eller Schenker.Leveranstid med Schenker (59 kr) är alltid långsammare än posten, vilket jag ej kan påverka. Dock är det ett säkrare val. Tar ej mer betalt än vad frakten kostar och emballaget bjuder jag på. GENOM ATT RÄKNA IHOP VIKTEN PÅ DE PLAGG DU KÖPT, KAN DU OCKSÅ RÄKNA UT FRAKTKOSTNADEN. (Undantag om du väljer posten och paketet blir skrymmande och därför behöver ytterligare 2 st frimärken.)

Ställ frågorna innan du budar. På så sätt slipper vi båda trista överraskningar. Försöker att beskriva sakerna så gott jag kan, men jag kan ju missa något. Allt är helt och rent och vi har inga djur eller rökare i hemmet. Eventuella kända fel skriver jag givetvis upp, för både din och min skull :-) Snälla och vänliga traderare är varmt välkomna att ge bud. (99% av traderare är det :-)

Följer postens portotabeller och schenkers prislistor, beroende på vilket du väljer. Väljer du Schenker, kommer frakten att ta längre tid, vilket jag ej kan styra över! Dock kan vi båda följa paketets väg.

Schenker prislista:

Max 500 gram 59 kr
Max 1 kg = 63 kr
Max 2 kg = 73 kr
Max 3 kg = 79 kr
Max 5 kg = 95 kr

Objektnr 644 479 808

Visningar 129

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 26 sep 20:50

Italiensk Formgivare/Designer Piero Fornasetti. Glashuvud. Samlarobjekt

Utropspris

|0 Bud

1 450 kr

Slutar om

Haisi

Södra Sunderbyn, Sverige

5.0

Haisi

Verifierad

Toppsäljare

4 594 omdömen

Läs omdömen