Beskrivning

Förnya ditt hem med denna stilfulla glasvas från Kosta Boda, signerad av den legendariska formgivaren Monica Backström. Med sina 21 cm i höjd och sin smäckra, svagt vridna form, utstrålar vasen en känsla av både enkelhet och elegans. Den varma, orangefärgade fläckdekoren skapar en subtil kontrast mot den mjuka glasytan, vilket ger vasen en levande, nästan organisk känsla.

Denna vas är inte bara en vacker inredningsdetalj utan också ett konstverk som representerar Monica Backströms känsla för färg och form. Perfekt att använda som en accent i ett modernt vardagsrum, eller som en prydnad på ett sidobord eller fönsterbräda. Oavsett var den placeras kommer den att dra blickarna till sig och tillföra en touch av exklusivitet till rummet.

Monica Backström, en av Sveriges mest framstående glaskonstnärer, har skapat några av de mest ikoniska glasobjekten för Kosta Boda. Hennes arbete kännetecknas av en experimentell stil och en unik förmåga att balansera form och färg.



[Skick]

Observera: De varor som säljs här är begagnade och vintage. Det kan därför förekomma tecken på tidigare användning som repor, smuts eller försämring. Dessa är inte defekter, utan en del av varans historia och charm. Tack för att du förstår detta.

Objektnr 630 405 198

Visningar 180

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Monica Backström Kosta Boda Glasvas - Elegant och Sofistikerad Design

Pris

2 200 kr

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

631 omdömen

Läs omdömen