Beskrivning

Historien om en Ikonisk Klocka: Tag Heuer Referens 974-015

För nästan tre decennier, i en liten urmakeriverkstad i Schweiz, satte en mästerurmakare de sista detaljerna på en speciell skapelse: Tag Heuer Referens 974-015, en modell som snabbt skulle bli synonym med sofistikering och precision.

Utrustad med **kvartsrörelsen 1.99**, är klockan ett märkesföretag för teknologisk innovation, som erbjuder hållbarhet och tillförlitlighet. Klockans hjärta slår ständigt, vilket påminner om dess ingenjörsexcellens.

Designen är lika anmärkningsvärd. Den gyllene bezeln** glittrar i ljuset, medan den gula urtavlan med en diameter på 30 mm ger en touch av diskret elegans. Länken i dual-tone , i rostfritt stål med gyllene inslag, symboliserar den perfekta föreningen av modernitet och tradition. Under åren har de gyllene delarna fått en lätt slitage, minnen från en resa fylld med betydelsefulla ögonblick.

Denna klocka har vårdats noggrant. Nyligen genomgick den en **noggrann polering**, som återställde den glans den alltid förtjänat. Dess **batteri har bytts ut** och mekanismen har blivit **rigoros testad**, vilket garanterar att den fortsätter att hålla tiden med precision.

Mer än ett precisionsinstrument är Tag Heuer 974-015 en tidlös bit som transcenderar generationer. Med en diameter på 30 mm erbjuder den en klassisk och sofistikerad look, idealisk för den som uppskattar mer raffinerade klockor. Det lätta slitaget på guldet är inte en defekt, utan ett minne av de stunder den redan har bevittnat.

Nu, polerad och förnyad , är den redo för en ny resa. Tillgänglig i Butik Fama, väntar denna klocka på en ny hand för att fortsätta sin historia, hos någon som värdesätter inte bara tidens gång, utan också de minnen den bär.

Objektnr 645 227 168

Visningar 76

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tis 24 sep 21:21

**En Tidslös Klassiker för Dam: Tag Heuer Referens 974-015** dual tonw

Ledande bud

|

12 kr

Slutar om

Reservationspris ej uppnått

F.A.M.A

Jakobstad, Finland

5.0

F.A.M.A

Verifierad

Toppsäljare

173 omdömen

Läs omdömen