Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Dawn of Fire bok 1

När Indomitus-korståget sprider sig över galaxen måste en stridsflotta möta en fruktansvärd Slaughter Host of Chaos. Deras framgång eller misslyckande kan definiera själva framtiden för korståget – och imperiet.

LÄS DET FÖR
Den helt nya Warhammer 40 000-sagan börjar här. Upplev Indomitus Crusade och en strid som kommer att bli en vändpunkt för framtiden i en actionberättelse av Guy Haley.

BERÄTTELSEN
Ett stort mörker har drabbat galaxen, och kaos arméer frodas. För att överleva måste mänskligheten hämnas och ta tillbaka det de har förlorat. Enligt viljan från den återfödde primarken, Roboute Guilliman, lanseras Indomitus-korståget – ett militärt åtagande som överskuggar alla andra i känd historia. Från Throneworld of Terra kastar den hämnande sonen sina flottor, deras uppdrag är själva räddningen för mänskligheten.

När tusentals fartyg brinner genom det kalla tomrummet, vänder sig Fleetmistress VanLeskus uppmärksamhet mot Machorta Sound – en region som attackeras av en fruktad Slaughter Host of the Dark Gods. Framgången för Indomitus Crusade kommer att avgöras av denna konflikt och det desperata uppdraget av Battlegroup Saint Aster, ledd av Space Marine Lieutenant Messinius. Även då är det bara en upptakt till den kommande blodsutgjutelsen.

Skrivet av Guy Haley
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 647 588 377

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Avenging Son Dawn of Fire book 1 Warhammer 40 000

115 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 411 omdömen

Läs omdömen