Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Brood Brothers är anhängare av en främlingsinfekterad koalition av insurrektionister som kallas en Genestealer-kult. Orubbligt lojala mot sin kult, gömmer de sig bland institutioner som Astra Militarum.

Denna flerdelade plastsats låter dig bygga 10 Brood Brothers-agenter, redo att sättas in i spel av Kill Team eller ställas upp med Genestealer Cults arméer i spel om Warhammer 40 000. Det här kitet innehåller olika vapen, huvuden och tillbehör, så att du kan sätta ihop en unik trupp och bygga några som specialister för ditt Kill Team – som Medic, Sniper, Vox-Operator och mer.

Inuti lådan hittar du också en uppsättning med 39 Brood Brothers-tokens, så att du enkelt kan hålla reda på din utrustning och effekter i spelet i stridens hetta.

Detta set består av 165 plastkomponenter och levereras med 10 x Citadel 25 mm runda baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 646 877 717

Visningar 137

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Kill Team: Brood Brothers Warhammer 40 000 Kill Team

469 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 411 omdömen

Läs omdömen