Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Scoutsquads består av rymdmariner under träning, men de har ännu inte blivit helt upphöjda till stridsbröder. Icke desto mindre är varje operatör fysiskt och mentalt robust av en storleksordning över oförstärkta människor. Alla är kompetenta mördare och infiltratörer, som skapar förödelse bakom fiendens linjer och samlar in värdefull slagfältsintelligens.

Det här paketet innehåller reglerna du behöver för att distribuera Scout Squads i Kill Team-spel. Inuti hittar du lagregler som visas på praktiska referenskort, inklusive lagvalsregler, operativa datakort, fraktionsregler, strategi- och eldstridsknep, fraktions- och universell utrustningsregler, och din markör- och tokenguide.

Innehåller 34 kort:
– 6x operativa datakort
– 4x fraktionsregelkort
– 4x fraktionsutrustningskort
– 4x strategikort
– 4x Firefight trick-kort
– 1x Marker/Token guidekort
– 1x Lagvalskort
– 10x Universal utrustningskort

Observera att en kopia av Kill Team: Core Book, tillgänglig separat, krävs för att använda innehållet i detta kortpaket.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 646 877 705

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Kill Team Scout Squad Datacards

225 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 411 omdömen

Läs omdömen