Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Deathwatch är organiserat i små elitföretag plockade från Space Marine Chapters som har utlovat ett tionde av sin styrka i kampen mot xenos, och räknar bara hjältar i sina led. Varje medlem har hyllats som expert inom sitt område redan innan hans utbildning som Deathwatch-operatör har börjat. Hans rustning målade de svartaste av nyanser, hans Chapter-ikon intakt på hans pauldron som en markering av respekt för Kapitlet som fick honom, Deathwatch Space Marine och hans högt specialiserade Kill Team att gå ner till kanten av förstörelse, där för att stöta bort allt eländigt hot de står inför.

Denna flerdelade plastsats innehåller allt som behövs för att montera 5 Deathwatch Veterans. Dessa är bland de mest anpassningsbara krigarna i Warhammer 40 000, och det här setet ger dig en uppsjö av vapen och andra alternativ för att göra din enhet distinkt – inklusive 18 olika Chapter-axelkuddar för att markera de brödraskap som varje veteran kommer från.

INNEHÅLL
– 7 Space Marine-huvuden
– 5 Deathwatch vänster axelkuddar
– 18 kapitel specifika höger axelvaddar
– 5 Deathwatch Boltguns (med skottväljare)
– 5 Deathwatch Power Swords
– 2 Thunder Hammers
– 1 Frag Cannon
– 2 stormsköldar
– 2 hagelgevär
– 1 Infernus Heavy Bolter
– 1 Stalker-mönster Boltgun
– 2 Power Maces
– 1 xenofasblad

Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 644 608 489

Visningar 188

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

NY! Deathwatch Veterans Warhammer 40 000

Pris

319 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 353 omdömen

Läs omdömen