Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Imperialistiska agenter och inkvisitorer från Ordo Xenos bryr sig om hotet från utomjordingen. Lord inkvisitor Kyria Draxus är bland de mest målmedvetna Ordo Xenos inkvisitorerna som verkar i Era Indomitus. Hon är en extrem pragmatiker, som lugnt accepterar etiketten Radikal som priset för att använda alla metoder för att säkra segern över sina främlingsfiender.

Denna utomjordingsjaktande Imperial Agents Battleforce-box innehåller Lord Inquisitor Kyria Draxus och en veterangrupp av specialister från Deathwatch Space Marines, redo att slå in i aktion i deras dedikerade Corvus Blackstar-transport. Dessa enheter stöds ytterligare av skumma inkvisitoriska agenter och en mystisk navigator, tillsammans med en skurkhandlare med ett fullt följe, samt en elitlivvakt av Voidsmen-at-Arms.

Denna låda låter dig också spara pengar jämfört med att köpa varje kit individuellt, vilket gör det till ett utmärkt sätt att starta din armé eller utöka en befintlig samling.

Denna uppsättning innehåller följande flerdelade plastmodeller:
– 1x Lord Inquisitor Kyria Draxus
– 1x Navigator
– 1x Corvus Blackstar
– 5x Deathwatch Veterans
– 6x inkvisitoriska agenter med 1x Tome-skalle
– 4x Rogue Trader Entourage
– 6x Voidsmen-At-Arms

Detta set består av 308 plastkomponenter och levereras med 1 x Citadel 120 mm oval bas, 1 x Citadel 32 mm rund Slotta-bas, 1 x 115 mm kulstam med adapter, 7 x Citadel 32 mm runda baser och 16 x Citadel 25 mm runda baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 642 351 728

Visningar 417

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

NY! Imperial Agents Battleforce: Ordo Xenos Warhammer 40 000

Pris

1 549 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 348 omdömen

Läs omdömen