Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Adepta Sororitas är den väpnade flygeln av den kejserliga tron. De försvarar kejsarens katedraler, kapell och heliga helgedomar från kättaren, mutanten, häxan och utomjordingen. Inkapslade i kraftrustning, använder Battle Sisters of the Orders Militant bultgevär, flamers och kedjesvärd när de obevekligt marscherar mot sina fiender, bärande reliker från fallna martyrer och sjungande böner ovanför stridens larm. Deras stridsvagnar och krigsutrustning är prydda med Adeptus Ministorums ikonografi, en demonstration av deras iver för alla som skulle motsätta sig dem. Där Adepta Sororitas trampar, så lyser kejsarens ljus.

Denna 129-sidiga bok är rikt utsmyckad med konst och bakgrundsinformation som hyllar stridssystrarnas mod, styrka och iver. På dessa sidor hittar du alla regler, inspiration och referensmaterial du behöver för att samla, bygga och spela spel med dina mäktiga arméer, inklusive datablad för varje enhet i armén, och en stridspatrull för att spela snabbt- fartfyllda spel av Warhammer 40 000.

Denna inbundna Codex innehåller:
– Bakgrundsmaterial som illustrerar den rika historien, organisationen och etiken hos dessa heliga krigare
– Häpnadsväckande konst som fångar Adepta Sororitas majestät och fasorna som de tar hand om hand i, plus en utställning av vackert målade miniatyrer för att inspirera dig
– Fullständiga regler för varje enhet i armén, inklusive 30 datablad och fyra specialiserade detachementer
– En komplett uppsättning regler för att starta ett rensningskorståg med din Adepta Sororitas, vilket till och med resulterar i att en av dem möjligen blir ett levande helgon
– Kortfattade datablad och regler för snabba Combat Patrol-spel

Den här boken innehåller också en engångskod för att låsa upp Codex: Adepta Sororitas-innehåll i Warhammer 40 000: The App.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 637 465 240

Visningar 198

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

NY! Adepta Sororitas Codex Warhammer 40 000

Pris

409 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 328 omdömen

Läs omdömen