Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Ork warboss är vanligtvis stationära av bara två skäl. Den ena är när de ger en fiende – eller en oturlig grot – en bra gömning, och den andra är när de ropar på sin Boyz för att ge fienden en bra krumpin'. Big'ed Bossbunka är den perfekta platsen att skrika från med tanke på dess bosspole, som är utrustad med ett mycket högljutt PA-system.

Big'ed Bossbunkern är konstruerad av huvudet på en återanvänd Ork Gargant och ger din Warboss ett sätt att styra de många bråkiga Boyz under hans kommando. Om de missköter sig, eller om någon försöker ta av Warboss, kommer de att behöva kämpa med en mängd skott från Big'ed Bossbunkers stora shoota och Gaze of Gork – ett vapen konstruerat av en jetmotor som har slagits in i en. av Gargantens ögon.

Denna flerdelade plastsats består av 27 komponenter och kan sättas ihop till en Big'ed Bossbunker. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 637 443 931

Visningar 189

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

NY! Big Ed Bossbunka Orks Warhammer 40 000

Pris

559 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 333 omdömen

Läs omdömen