Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Genestealer Cults arméer övermanövrar sina fiender med både infiltration, skräckslagna klor och smutsig milis, som slingrar sig genom avlopp och rörnät för att nå sitt byte. De förbereder bakhållsplatser och dödar zoner, flottiljer av återanvända fordon och smutscyklar som ryter från mörka flanker för att krossa deras slingrande fiender.

Beröm den fyrarmade kejsaren med Combat Patrol: Genestealer Cults. Den här laddade lådan innehåller en förbluffande snabb styrka, ledd av en snabb och dödlig schakal Alphus, som rider i spetsen för en grupp Atalan-schakaler. Bepansringen och eldkraften hos en Achilles Ridgerunner driver upp till stöd, medan en enhet av tjaskande hybridmetamorfer smyger sig fram med övernaturlig hastighet.

Denna låda låter dig också spara pengar jämfört med att köpa varje kit individuellt, vilket gör det till ett utmärkt sätt att starta din armé eller utöka en befintlig samling. Dessa miniatyrer kan också användas som en komplett Genestealer Cult-armé för användning i Combat Patrol-spel av Warhammer 40 000 – reglerna för denna Combat Patrol är tillgängliga som en gratis nedladdning på Warhammer Community-webbplatsen.

Denna uppsättning innehåller följande 17 flerdelade plastmodeller:
– 1x Jackal Alphus
– 1x Achilles Ridgerunner
– 5x Atalan Jackals
– 10x Hybrid Metamorphs (som alternativt kan byggas som Acolyte Hybrids)

Alla modeller kommer med sina lämpliga baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 598 931 623

Visningar 1 478

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

NY! Combat Patrol: Genestealer Cults Warhammer 40 000

Pris

1 119 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 376 omdömen

Läs omdömen