Beskrivning

Information från leverantören Scale 75:
ScaleColor från Scale75 är en serie vattenbaserade akrylfärger i ett brett utbud av färger, som var och en erbjuder en supermatt finish som ger dig fullständig kontroll över att placera högdagrar och skuggor på din modell. Pigmenteringen av dessa färger är extremt fin, vilket gör att de kan användas direkt från droppflaskan eller tunnas ner till den minsta glasyren utan att pigmenten "bryts sönder". Den täta pigmenteringen ger också utmärkt täckning, även över en mörkare baslack eller primer.

Formulerat för applicering med pensel och airbrush kommer det gelbaserade mediet i dessa färger att kräva extra förtunning för användning med en airbrush och att lägga till ett par blandningskulor till varje flaska färg rekommenderas för att göra det mycket lättare att hålla dem blandade och redo att användas.

Förpackad i förseglade plastflaskor på 17 ml, använd en nål eller häftstift för att sticka hål på förseglingen.

Ett bra startset, eller börja använda ScaleColor-färger för första gången. Inkluderat är ett urval av användbara sekundära färger allt i ett set.

Innehåller följande färger:

  • Decay Black (SFG00)
  • Black Metal (SC63)
  • Rotbraun Primer Red (SW03)
  • Gelbraun Brown (SW06)
  • Camo Dark Green (SW09)
  • Cremeweiss (SW27)
  • Shadow Blue (SW57)
  • Chipping Soft (SCCH-01)

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 560 782 721

Visningar 876

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

NY! Scale 75 - "Warfront" - German Helmets Paint Set 8 färger

Pris

249 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 328 omdömen

Läs omdömen